Eu cred! Nu in ce scriu in ziare tot felul de excroci. In Marea Britanie si nu numai, exista Facultate de Astrologie, recunoscuta.
Am studiat si eu ceva, in timp am facut o lista mentala cu toti prietenii si am constatat ca se potrivesc perfect. Pe de alta parte Astrologie de precizie, predictii precise sunt deocamdata imposibil de calculat, caci timpul de calcul ar depasi timpul de viata real.Sunt extrem de multi factori de luat in calcul. Zodia are conotatii multe! Cei nascuti in Leu sunt diferiti! Intr-o strologie de precizie conteaza si ora si minutul nasterii ca punct de calcul. Fiecare secunda diferenta va emite oameni diferiti, nu structural, dar diferiti.
Astrologia este stramoasa Astronomiei, mai mult, arata legatura intre Cosmos si amaratii ca noi muritorii!
Sunt leu(dar imi plac tigrii) si nu se potriveste niciodata nimic, poate doar la partea negativa, ca eu de noroc si fericire nu am parte asa des.
Oricum nu cred in astea..Niste planete nu iti pot arata viitorul.E o aberatie.
Mai bine crezi in Dumnezeu.e mai bine.
Nu se nimereste mereu sa corespunda. Nu cred in zodiac, nimeni nu poate sa ''prezica'' ceea ce vei deveni/vei castiga!
Hey!
Eu sunt Aries/Berbec cu ascendent in gemeni -♈
Imi corespund toate caracteristicile corespunzatoare zodiei cat si ascendentului.
Pana si ce scrie in zodiacul chinezesc mi se potriveste perfect.
Cred in zodiac dar nu in acela pe care il vedem la stiri *lucrurile respective sunt spuse la intamplare ca sa se simta mai bine cei care cred*
Mai ce poza draguta de profil mai ai!
Merci la fel! Mika & Ene
Eu sunt zodia Leu! Si da, cred! Aproape de fiecare data a corespuns ceea ce scria in zodiac cu ceea ce urma sa mi se intample.
Ignorand ora la care ai postat intrebarea, trec direct la raspuns:
Scorpion, de crezut e ceva greu de zis pentru ca nu m-a interesat niciodata prea mult si da, corespund.
Rac. Cred in zodiac in sensul că 90% din caracteristicile zodiei se potrivesc. Horoscopul zilnic e o prostie. Cel putin in cazul meu, e întotdeauna pe lângă.
Well, eu sunt varsator, am citit cateva depre zodia respectiva si intr-adevar descrierile se potrivesc. Dar cand vine vorba de horoscop lunar sau zilnic, sunt doar niste abureli.
Mynameiz întreabă: