| syd2 a întrebat:

Ce zodie aveți? Credeți în zodiac? Va corespund caracteristicile pe care vi le atribuie zodia dvs?

Răspuns Câştigător
| oprescudorin11 a răspuns:

Eu cred! Nu in ce scriu in ziare tot felul de excroci. In Marea Britanie si nu numai, exista Facultate de Astrologie, recunoscuta.
Am studiat si eu ceva, in timp am facut o lista mentala cu toti prietenii si am constatat ca se potrivesc perfect. Pe de alta parte Astrologie de precizie, predictii precise sunt deocamdata imposibil de calculat, caci timpul de calcul ar depasi timpul de viata real.Sunt extrem de multi factori de luat in calcul. Zodia are conotatii multe! Cei nascuti in Leu sunt diferiti! Intr-o strologie de precizie conteaza si ora si minutul nasterii ca punct de calcul. Fiecare secunda diferenta va emite oameni diferiti, nu structural, dar diferiti.
Astrologia este stramoasa Astronomiei, mai mult, arata legatura intre Cosmos si amaratii ca noi muritorii!

21 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt leu(dar imi plac tigrii) si nu se potriveste niciodata nimic, poate doar la partea negativa, ca eu de noroc si fericire nu am parte asa des.happy

| AvalohAlyn a răspuns:

Oricum nu cred in astea..Niste planete nu iti pot arata viitorul.E o aberatie.
Mai bine crezi in Dumnezeu.e mai bine.

| J0B0MAT a răspuns:

Taur.
Nu prea cred in zodiac.
Imi corespund unele caracteristici.

| raluk27 a răspuns:

Rac. Cred in zodiac in sensul că 90% din caracteristicile zodiei se potrivesc. Horoscopul zilnic e o prostie. Cel putin in cazul meu, e întotdeauna pe lângă.

| syd2 explică (pentru raluk27):

Sunt în tocmai de acord cu părerea ta, horoscopul e o prostie, eu sunt pești și imi corespunde.

| syd2 explică (pentru AvalohAlyn):

Cred în Dumnezeu.

| LePotato a răspuns:

Sagetator

In mare parte, zodiacul mi se pare o prostie.

| RoryM a răspuns:

Pesti
imi corespund unele caracteristici dar nu c prea cred in zodiac

| Croampa a răspuns:

Ignorand ora la care ai postat intrebarea, trec direct la raspuns:

Scorpion, de crezut e ceva greu de zis pentru ca nu m-a interesat niciodata prea mult si da, corespund.

| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Eu sunt Aries/Berbec cu ascendent in gemeni -♈
Imi corespund toate caracteristicile corespunzatoare zodiei cat si ascendentului.

Pana si ce scrie in zodiacul chinezesc mi se potriveste perfect.

Cred in zodiac dar nu in acela pe care il vedem la stiri *lucrurile respective sunt spuse la intamplare ca sa se simta mai bine cei care cred*

| ishallhelpyou a răspuns:

Unele, nu toate, acuma ce pot să zic big grin

| syd2 explică (pentru ishallhelpyou):

Stanislav, stiu ca esti tu.

| Drimmero a răspuns:

Nu se nimereste mereu sa corespunda. Nu cred in zodiac, nimeni nu poate sa ''prezica'' ceea ce vei deveni/vei castiga!

| Florentina9210 a răspuns:

Eu sunt zodia Leu! Si da, cred! Aproape de fiecare data a corespuns ceea ce scria in zodiac cu ceea ce urma sa mi se intample.

| R0R0 a răspuns:

Sunt berbec.
Cateva caracteristici imi corespund, dar nu cred in zodii.

| syd2 explică (pentru RainmakerX):

Mai ce poza draguta de profil mai ai!

| Jimtheghost a răspuns:

Well, eu sunt varsator, am citit cateva depre zodia respectiva si intr-adevar descrierile se potrivesc. Dar cand vine vorba de horoscop lunar sau zilnic, sunt doar niste abureli. happy

| RainmakerX a răspuns (pentru syd2):

Merci la fel! happy Mika & Ene

| biadia a răspuns:

Taur

| Liviu a răspuns:

Scorpion,care doreste o intepatura? laughing