anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce zodie sunteți?
Vi se potrivesc trăsăturile specifice zodiei?
Eu sunt Leu.
Cu Ascendent in Taur
Mie mi se potrivesc parțial/jumatate.

6 răspunsuri:
| Konstantinos99 a răspuns:

50%, omul se poate schimba radical de cele ale zodiei cu vointa! Si uneori este patetica precum faci vei avea

| siriusblack98 a răspuns:

E bine daca in 2025 mai credem in comportamente dictate in functie de cum se invarte jupiter. Omul n-a avansat prea mult de acum 5000 de ani ca si mentalitate. Cunoastem mai multe lucruri deoarece s-au inventat mai multe lucruri dar ca si sistem de gandire si mentalitate, am ramas tot acolo unde desenam caprioare cu piatra pe peretii pesterilor.

| Kufu95 a răspuns:

Sunt Taur, nu cred în zodii, mi se par o minciună.

| Kufu95 a răspuns (pentru siriusblack98):

Mai bine decât tine nu cred că o putea spune nimeni, cum să te gândești că norocul tău este influențat de cum se mișcă planetele?

| 1onur a răspuns:

Nu există! zodi! Și nici "norocul"nu există!

Există ceși face omul cu munca! și mâna lui! Doar Dumnezeul! poate da o mână de ajutor Adevărată și reală, nouă oameniilor!

Nu zodile și "norocul" astea le-au inventat alți!, cum au invetat și prostia! Cu "reîncarnarea" nu există nici asta!

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu unul sunt de parere ca daca esti destul de prost, poti sa fi in orice zodie vrei. Eu unul imi consider zodia doar ca pe un cuvant care imi este atribuit referitor la data nasterii mele si nimic mai mult. Tot ceea ce ti se spune la zodiac sunt fapte sau sfaturi pe care toata lumea indiferent de zodie, le va pati in fiecare luna. Iluzia zodiacului consta in ceea ce interpreteaza victima informatia respectiva.