Nu trebuie sa vizitezi Sua/Canada ca sa stii cum sta treaba acolo, e suficient sa vezi filme, seriale, videoclipuri de acolo si vezi cum sta treaba. Americanii au cei mai multi obezi din lume, fie femei sau barbati, ceea ce e un lucru alarmant si deloc surprinzator avand in vedere ca de la ei au plecat majoritatea restaurantelor de tip fast-food cunoscute in toata lumea: Mc, Kfc, Burger King, etc.
Sunt doar un procent mic de barbati care prefera femeile grase si cu ugere, e un fetish asta mai degraba, majoritatea sunt scarbiti de astea. Mie de exemplu nu-mi plac grasele, intotdeauna m-am uitat si ma voi uita dupa femeile cu o greutate normala, subtirele in talie cu forme cat de cat, nu conteaza cat de mari sau mici au sanii, prea putin conteaza pentru mine, fireste ca imi plac si mie formele frumoase si va fi un bonus sa aiba forme proeminente dar conteaza mai intai de toate conformatia corpului.
Normal ca in sua e cam cum zice omul nostru, asta se stie, multi sunt supraponderali.
Aia cu sanii s-ar putea sa vina din natura umana, cum ca femeile cu sani mari puteau alapta copilul optim, si deci erau sanse mai mari de supravietuire, si deci barbatii au fost programati sa fie atrasi de din alea.
Se va rezolva si cu greutatea cand se va putea sa mancam cate kcal vrem si sa nu se mai depuna, excesul sa se elimine la toilet, oricum alta sansa nu exista.
Oricum si corpu e prost facut, ca in mod normal trebuia sa te aduca la greutatea normala, apoi sa nu mai asimileze excesul.
Daca slabeai prea tare, sa asimileze tot iar pana ajungeai la greutatea normala, dar atat.
E inutil sa pui pe tine ceva ce nu iti trebuie.
Iar aia ca...nu mureai daca nu aveai de mancare, e iar cam fals, ca mori de foame daca nu mananci, e o senzatie groaznica, mori de cap.
Ptr ca daca ai vazut, cand ai kg in plus si nu mananci nu dispare foamea cum e normal, corpu se hraneste optim din grasime dar ti-e foame de mori, f tare si ciudat.
Ca el iti ia 2200 kcal alea zilnic de acolo, am probat eu.
E adevarat aia cu femeile in SUA si Canada.
Cu sanii mari este o explicatie evolutionista, natura a programat barbatu sa fie atras de alea cu sani mari, pentru ca alea puteau alapta copilul optim, deci mai okey si mai sigur, asa ca erau sanse mai mari de supravietuire pentru copil.
La greutate multi prefera pe alea slabe.
uite cine raspunde, Masoti si dimero doi soareci de casa, astia ce nau iesit nici macar in oras
plus ca is indoctrinati rau de tot. Spun doara adevarul, acesti 2 useri,cred ca is cei mai indoctrinati romanii de pe acest website.
Bine nu este nimic rau,este ceva normal,odata ce locuiesti toata voiata intr-o tara si tot timpul ti se baga pe git,ti se arata anumite chestii,aia o sa devii si tu,aia vei spune.
Eu locuiesc in state de ceva ani buni,am locuit si in RO,cunosc oamenii,am fost in RO prin multe orase,inclusiv Bucuresti,aici la fel am fost centru si coasta de est, nu am fost deloc pe coasta de vest.
Cum is oamenii aici? Ca fizic arata bine, pot spune mai bine ca romanii, cel putin la barbati.
Fermeile cit si barbatii is inalti. Obezi sunt dar vezi rar, oameni asa plinuti sunt ca peste tot in lume.
Deci nu poti spune ca is amemricanii toti plinuti sau obezi, asa cum sugereaza cei 2 indivizi pe aici. Daca ar fi sa ma iau dupa ce vad,sincer americanii arata mai bine decat romanii si is mai inalti.
In ce priveste caracterul,pai nu se apropie romanii de americ anii veci ce zic eu romanii nici altii,americanii is f respectuosi,is foarte populari,te saluta,vorbeste cu tine indiferent cine esti,cum arati,sau cum esti imbracat.
La romanii se uita aia ca la urs daca ai o haina rupta,.ori daca esti strain si ii saluti
Eu vin in RO in vacanta,merg la market si casierii stau pe scaun mam luat mereu de ei,am zis de ce stai pe scaun? Se uita aia la mine ca la extraterestru,zic asta e lipsa de respect,tu faci bani pentru ca eu cumpar de la magazinu asta,deci staind pe scaun ma jignesti
Se uitau asa incruntati,nici macar sa zica ceva nu spuneau. Leam zis,nu te uita urat,ridicate si pune si marfa in sacose mama mama unia rideau,le-am zis asa se face frate,nu sa stea cu figurile alea de oam,eni tristi,batuti in cap,se uita si urit la tine,mai mai ca tiar da una in cap
pai aia ia oameni.
Asa ce pot sa mai zic,inainte cand eu locuiam in RO aveam acelasi ginduri, gindeam asa cum gindeste masoti si alantu, de aia ii inteleg.
Nici eu nu-i sufeream pe americanii, desi aia numi facuse nimic, desi in viata mea nu intilnisem nici un american, era vorba de ce educatie primim noi in RO.
Deci am fost si inca sintem indoctrinati de sistemul ala.Aic i nu o sa vezi la scoala,la TV pe strada oameni sa rida de tine ca esti arabv,ca esti negru,ca esti tigan etc.
Aici toti is oameni si atit.
Aici oamenii,barbatii nu suiera pe strada femeile chiar am ramas surprins, nici macar nu intorc capu dupa una f buna
Barbatii americani nu is in limba dupa femei de alea foafrte frumoase, mai ales cand vine vorba sa isi ia neveste.
Am vazut barbati cu f multi bani, au femei normale, nu-s grase, dar la fata nu-s frumoase.Am vazut milionari,deci ei aleg femeile dupa alte criterii decat romanii sau alte tari.
Vin in RO si vad rahaturile de acolo si ma gindesc,cum gindeam si eu cand locuiam acolo.
Americanii nu instiga la ura,la stiu si eu,nu-s invidiosi ca vecinu are si el n-are,il doare la palarie nu se uita dupa ce are vecinu.
Cind vorbesc cu straini,o fac frumos,vorbesc frumos,unia au fost chiar in RO,am intilnit un batrin cea lucrat pe platforma aia din marea neagra aia petroliera,avea in casa tablouri din RO a vorbit numa de bine de romanii.
Romanii cum vorbesc de straini? Mai ales de americani? Is cei mai prostyi,cei mai uriti,etc.
Al dracu is prosoti,dar au tara bogata,traiesc bine.Dar na conceptie de roman,cum se poate sa fii prost si sa fii bogat si sa ytraiesti bine, numa un roman poate sa stie
In filme, care majoritatea is americane, cum arata femeile? Asaa comparativ cu romancele zic, cum arata actorii romani din filme si cum arata americanii?
Ai dovada acolo, poti si tu sa analizezi.Deci eu is de parere ca romanii is buni doara de dat din gura, in rest is cam praf
Scaoala romaneasca nu se compara cu scoala de aici.Amereicanii au mai multe cunostinte,inteleg mai bine viata,lucruri, fenomene, decat romanii, asta pentru ca li se explica simplu pe intelesul fiecaruia, ma refer la scoala.
Americanii nu-s dispeati dupa femei cu sini mari ce spui tu. Spune-i lu Dimero ca cei mai multi obezi ii are China, asa asa pentru cultura lui generala.
Mai spune-i ca nu mincarea de la fastfood te face gras ci cantitatea de mincare care o bagi in tine.
irioana întreabă:
mentholinks întreabă:
petroneladiva882882 întreabă: