| SexyBunny a întrebat:

Cele mai bune metode de copiat(pentru scoala generala) fara sa te vada colegii sau profii? si va rog fara raspunsuri gen "invata!"... si repede va rog big grin

Răspuns Câştigător
| Dianné a răspuns:

laughing.
Pai, la test, ai o foaie pe care scrii rezolvarea, pui copiuta intre cele doua foi ( daca rupi foaia de la mijlocul caietului ). Cand trece profa/profu', dai pagina, iar cand pleaca, dai pagina sa te uiti la copiuta, prefacandu-te ca te verifici. Pentru orice eventualitate, pune un penar mai mare in fata lucrarii. Sper sa mearga!
Succes. love struck

7 răspunsuri:
| MissAvocado a răspuns:

Uite cum fac eu poate ca pare cam ciudat dar funcitioneaza : dezenezi lectia pe o foaie si o pui in banca sau pe masa (profii n-au ce sa zica deoarece e doar un desen la care te tot uiti ) cum sa desenezi : pai fiecare cuvant il desenzicu ce crezi ca sa potriveste : la istorie am facut lectia cu umanismul si despre umanisti si eu am desenat umanisti ca niste oameni cu gura in forma de U de la umanisti si asa m-am ajutat la test happy sper ca ai inteles ideea

| carpediem a răspuns:

Stiu metode de copiat cum vrei tu, dar doar pentru liceu( pentru sc. gen. nu).

| Cåpåċεl a răspuns:

P0i yoo` zic ca poti sa faci asa
scrii pe o foaie copiutzele, daca ai o foaie de lucru o bagi sub ea si incepi sa copiezi, daca vine profu`/profa bagi foaia sub cea de lucru si te prefaci ca scii
mie mi-a mers
succes
funda?

| CandyTetris a răspuns:

Stiu un baiat care a mers tot liceul cu sticla de cola(la care ii schimba eticheta cu raspunsurile la test). Plasturele sub care-si baga fituica si pixul masluit.

| Dooolce a răspuns:

Deschizi caietul si il pui sub foaia pe care dai testul si te uiti

| Andreea_5022 a răspuns:

Scrii rezolvarile pe telefon laughing
scrii pe o foaie rezolvarile si o bagi sub masa
scrii rezolvarile pe foaia de test pe partea din mijloc daca e de la mijlocul caietului
scrii pe masa sau pe scaun
scrii pe perete[a incerkt un coleg da dupa ce a scris nu se mai vedea nimic]

| mejustme444 a răspuns:

Fa-ti copiuta si pune-o in penar...mereu a mers

Întrebări similare