Eram in prima saptamana de scoala. Toata lumea se comporta normal adica faceam ca toate animalele de se auzea la etaj. Intra un domn si ne intreaba de ce facem galagie. Un coleg ii spune : "Da cini esti tu ba?" si domnul ii spune "Noul tau profesor de muzica." Apoi a plecat si toata lumea a inceput sa rada. De asemenea mai bine de o luna ne incurcam si ii spuneam doamna. Amuzante era si intrarea dumnealui in clasa. Ne-a salutat in franceza. Noi am salutat inapoi si i-am spus madame. I-a ascultat pe unii, iar ei bineinteles nu au stiut nimic. Domnu` era : "Nu aveti nimic sa spuneti?" Elevi:"..." "Ce dracu`! Vreti sa va invat eu sa va dati bine pe langa profesor?"
O mai avem pe profa de desen care e tanti cu pisici si care pune 10 pe schite(cine naiba le mai termina?).
Ora de mate e blana. E singura profa care da rekt. Sunt prea multe ca sa ti le spun.
A fost o problema care pentru fete a fost amuzanta. Baietii mai bine de 2 luni, nu stiu daca in gluma sau in serios faceau pe gay. Un coleg s-a plans la dirigentie ca e agresat. Diriginta a dat fetele afara din scoala, a facut sedinta cu parintii si baietii, dupa a dat si baietii afara din scoala, dupa care i-a trimis pe toti in cabinetul psihologului.
In ultima saptamana de scoala stateam chill cu niste colegi si jucam macao. In timpul asta au intrat niste colegi facand ca animalele tipand ca vina diriginta. Astia se calcau in picioare ca sa ajunga in banca. Au ajuns cu totii si diriginta n-a venit.
Apropo baietii isi zic asta in mod normal? "Da sa te zabalesc in gura."
Anu' trecut un coleg il tot striga pe profu' de istorie doamna, si de atunci, pana acum profu' de istorie ii spune acelui copil doamna : )
anamaria09 întreabă: