anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar daca asta nu e o intrebare, sper din tot sufletul ca nu va fi raportata, deoarece este o postare in spiritul Regulamentului TPU!
A inceput scoala, au inceput si nenumaratele cereri de rezolvare a temelor aici. Deci, va rog, pe toti cei care vedeti astfel de postari, sa le raportati si sa va abtineti de a va mai arata nemarginita inteligenta rezolvandu-le; nu faceti niciun bine puturosului care nu se poate descurca singur.
Una e sa dati o idee sau o indicatie si, cu totul altceva este sa-i dati mura-n gura, scutindu-l de cumplitul efort de a-si folosi capul.
Deci: va rog, raportati tot ce inseamna TEMA! Pentru optima functionare a acestui site, functionare pentru care ne luptam toti de atat timp!
Adminii dovedesc implicare, asa ca, haideti sa le dam si noi o mana de ajutor!
Postez la doua categorii, pentru ca, sincer, consider ca asa nu se mai poate! Astia care vor acum teme rezolvate, peste cativa ani, vor tipa ca n-au luat bac-ul, pentru ca, desi stiu sa citeasca, nu stiu CE citesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt, postarea chiar incita la respectarea regulamentului. Eu oricum raportez de mult si ii inteleg nervii.

16 răspunsuri:
| Fineness a răspuns:

Asa e.Ai perfecta dreptate!
De acum inainte cand o sa mai vad o intrebare despre TEME, o raportez!
Ps:Imi place ultima fraza si de asta de acest an s-au introdus orele de lectura in scoli!

| AnneMarri a răspuns:

1. Abia îmi fac temele mie, stai liniştită că sigur n-o să le fac lor
2. Fii sigură c-o să le raportez!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @ardnaxur1961! Sunt în asentimentul tău, raportez astfel de întrebări și dacă pot le dau doar niște repere pentru a și le rezolva tot singuri.
O zi cu zâmbet să ai!

| Silvia a răspuns:

Şi mie cine îmi mai face tema? worried

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De acord cu tine si te sustinwinking

| 0Hey0 a răspuns:

Pai si daca cere idei trebuie sa dam daca stim, nu?
nu o sa raportam intrebarea, nu?

Elianna
| Elianna a răspuns:

De acord cu tine! Si propun ca celor care raspund la teme, ceilalti useri antiteme sa le dea voturi de stupid si nefolositor! Asta din cauza ca alearga dupa puncte si fundite, orice ar fi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Elianna, mai bine le taiem capetelehee hee

Elianna
| Elianna a răspuns (pentru anonim_4396):

E...nici chiar asa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Elianna):

Pai de ce, dupa asta le putem coase la loc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spanak. Am facut click pe "raspunde" si raspunsul meu s-a dus... el stie unde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Na belea, acum a aparut si raspunsul ala. Pff.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca o iei la vale, mai Ruxa...
Eu sunt unul dintre cei care au raportat intrebarea.
Ce se intampla cu tine, de ce nu respecti regulamentul? Spune-mi ca ma insel, si ca nu am dreptate atunci cand cred ca ti-ai schimbat orientarea (nu cea turistica).
Daca vrei sa faci o treaba corecta pe site, o faci conform regulamentului TPU, nu umbli cu "in spiritul...".
Regulamentul TPU are REGULI BINE DEFINITE! Iti mai aduci aminte?
Luptatoareo, daca treci in partea cealalta, esti bine trecuta!
O zi faina!
P.S. Degeaba raportez eu conform regulamentului, totul se reduce la target-ul site-ului.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca o iau la vale, sincer. Pur si simplu ma saturasem de teme postate la toate categoriile imaginabile.
Pacat ca evenimentele din ultima luna te-au orbit in asemenea hal.
Si, apropo de regulile "bine definite" ale site-ului, hai sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ruxa, las-o asa, ca-i binewinking
Cat despre funie, inca mai caut un sapun pe masura. Dupa cum vad eu treburile pe aici, va trebui sa folosesc un sampon cu raza mare de actiune. Zic si eu...
P.P. Daca nu te poti bate cu morile de vant, nu te apuca sa lauzi briza mariiwinking S-ar putea sa te alegi cu pielea uscata!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi pare rau ca ai ales sa nu primesti mesaje private. As fi preferat sa-ti spun in privat ce aveam de spus.
Desi... poate e mai bine sa ramana asa.
Eu nu am antipatii chiar atat de puternice incat sa nu mai vad nimic altceva in jur.