| RAY a întrebat:

Chiar sunt asa prosti sunt cei care au banii multi sa creada ca o fata sta din iubire cu ei si nu din interes? cum se comporta ei cu fetele nu ca niste obiecte sexuale?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
46 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Depinde ray, nu toate femeiile se agata de un tip bogat numai pentru bani, daca tipul are carisma si personalitate, bani conteaza intr-o mica masura.

| RAY explică (pentru SG1995):

Sa fim seriosi toate fetele astea ce simt fata de bunici lor, eu vorbesc de ei, chiar asa prosti sunt nu vad ca aia sta doar pentru banii lui?

| OldSoul a răspuns:

Se amagesc si ei, exact cum fac si ceilalti "neadaptati".
https://www.youtube.com/watch?v=zQX2nWuWoH4

| RAY explică (pentru OldSoul):

Buna piesa, descrie realitatea multor fete nu doar din ro, in usa, vest, nord ue sunt multe materialiste, paradoxul face ca multe sa fie depresive

| RAY explică (pentru chiftelutacrocanta):

Ai si tu dreptate, omul se minte mereu, fac pariu ca fara minciuna ne-am sinucide cu toti

| Drimmero a răspuns:

Poate unii chiar pun suflet si au speranta ca fetele sa-i iubeasca pentru ce sunt, nu pentru ceea ce au.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Asa e, domnul enigma ai dreptate

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Mereu am...

Asta e porecla ta pentru mine?

Am descoperit eu multe fete si virgine si fete mari dar tu esti o engima pentru mine

Trebuie sa ai talent sa nu dai din casa si sa te faci o enigma/
Ce vrei sa stii mai exact despre mine?

Sa sti ca partea mea feminina ma posedat e ora 2 nu ma mir, ai conturi in banca? ce masina ai? stai departe de Timisoara?

Stau la mare distanta de Timisoara!

Partea ta 'feminina' a pus ochii pe mine sa inteleg?

Ceva de genul, trist, ai un loc de munca bun? castigi bine? stai singur?

Te-ai apucat de trolling,, prietene?

Castig incat sa nu mor de foame si sa ma descurc cu banii

Fi serios, trolling inseamna altceva, spamul pe site, ok

Stiu ce-i ala trolling, nu imi trebuie definitii, eu doar ii citesc dupa fraze si imi dau seama cu cine stau eu de vorba.

Alte intrebari mai ai?

Nu

Nu ai gasit tu pana acum pe una care sa fie innebunita dupa tine si nu dupa bani? d-aia esti tu dezamagit,, stimate Ray?

| RAY explică (pentru chiftelutacrocanta):

Imi place ca ai momente de ratiune, maturizare

Te-ai apucat de trolling,, prietene?

Vorbeam serios... nu faceam misto

Hai sa isi spun ceva,pe mine ma intereseaza ca cine e in lista mea de prieteni cat de cat sa-i cunosc, isi garantez ca i cunosc, asa mi se pare politicos si de bun simt parerea mea, dar nimeni nu e obligat sa o faca desigur, la faza cu trolling isi amintesc ca ai pagini full cu discutie despre fotbal ala e spam in fine, eu urasc ipocrizia o detectez usor, nu fi ipocrit cu mine ok

Ai o obsesie de a pune doua virgule, nu as sta cu o fata daca aia ar sta cu mine doar pentru banii mei

Te-ai aprins repede la gluma mea, si nu inteleg de ce, era evident ca a fost doar o poanta.

Eu asa m-am obisnuit sa tastez, nu am o obsesie,, e stilul meu de a tasta, ti-am zis si motivul.

Ok,fiecare isi urmeaza drumul

| eu12345678 a răspuns:

Și de ce m-ar interesa pe mine, ca băiat ce simte o femeie pentru mine sau dacă e atrasă de mine atât timp cât eu o pot face să-mi facă ce vreau.cât eu mă simt bine alături de ea?

| Clorox a răspuns:

Cat timp ai bani si te duci la ***** mai pe romaneste normal ca le crezi obiecte sexuale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TU crezi ca absolut 100% toti barbatii cu bani de pe planeta au o femeie langa ei care nu il vor pe el ci banii lui?