Nu prea cred ca exista fete care sa fie innebunite dupa un tip... Stii tu!
Am mai zis eu candva, daca cineva sta toata ziua la calculator, daca este plictisitor si are o personalitate care lasa de dorit greu isi face o prietena. Daca chiar frumuseii care sunt sociabili si au bani isi fac greu prietene, cineva ca el... Ma cam indoiesc.
Fara suparare Ray
Sunt baiat blegule!
Viata sociala se bazeaza pe mici grupuri care starnesc barfe, aceste barfe te fac sa fii mai popular, nu neaparat in sensul bun dar te fac popular.
Ce vreau sa zic este ca daca esti singur, esti plictisitor, lumea nu te stie si nimanui nu-i pasa de tine, cat timp ai fi intr-un grup potrivit ar starni barfele si ai deveni popular, popularitatea iti da putere de influenta, puterea de influenta atrage fete, iar cu fetele vine si... Stii tu.
Hai sa-ti zic un secret. Eu ii urasc pe toti, absolut toti, este vorba de inscenare in mare parte, daca esti manipulator si stii sa te prefaci te intelegi bine cu multi, chiar daca in interiorul tau ii urasti. Cam asta este caracterul meu, mda, stiu, urat din partea mea dar nu-mi pasa, am prioritati si trebuie sa-mi ating anumite scopuri...
Conan O'Brien avea un invitat in varsta, cunoscut ca umbla cu fete tinere si materialiste, si l-a intrebat aceeasi chestie... daca nu realizeaza acest lucru, la care el a raspuns: "Sunt urat, de mic am stiut ca singura solutie ca sa am langa mine fete frumoase sunt banii. Asadar, atat timp cat am bani, am si fete frumoase."
Banii i-a facut la batranete...
__________________________________________________________________ Pe mine ma gasesti pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEXCL4y9MfbEFDpMHwe3HNA
In cazuri de felul acesta este prefacatorie si in dreptul femeilor si al barbatilor. Si unul si altul stie adevarul. Sunt barbati care vor sa fie iubiti. Si pentru ca din pricina caracterului lor nimeni nu poate trai cu ei, nu le ramane decat ultima varianta: sa fie iubiti din pricina banilor.
In felul acesta femeia se face ca il iubeste, iar barbatul se preface ca este iubit. Dar nici unul nici altul nu este fericit, ci se bucura continuu din pricina puterii banului. Asta n-ar fi o problema; dar situatia devine ingrijoratoare din pricina copiilor care vor aparea dintr-o astfel de relatie. Ei sunt cei care vor avea de suferit. Ei sunt nevinovati, iar pe parintii lor ii doare-n cot de lipsa de dragoste de care sufera chiar proprii lor copii. Acesta este cazul celor mai multi tineri. Pentru ca majoritatea copiilor au probleme in familie cu parintii lor. Familia respectiva este lipsita de dragoste.
MariusDeejay întreabă: