| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

776 răspunsuri:
| sweetandra96 a răspuns:

Adrian Tutu

| Martinii a răspuns:

Adrian Tutu... dar si Robo trupa DFS

| alliwtsa a răspuns:

Adrian Tutusmug

| emy a răspuns:

Pe mine vocea lui Narcis m-a impresionat.La 16 ani, sa ai asa o voce...e ceva.Dar si Rebeca(fetita aia de 7 ani, ce a cantat "Ave Maria", parca).

| Alin_6165 a răspuns:

In finala, Adrian Tutu categoric dar daca este sa o luam logic, castigatorul categoric ar fi trebuit sa fie Valentin Paun

| AndreutssaaTha a răspuns:

Asrian Tutu

| ioio_7354 a răspuns:

Trupa Ballance

| ioio_7354 a răspuns:

Eu as fi votat asa locul 1: trupa Ballance,
locul 2 Valentin Dinu
locul 3 Narcis.
dar toti au fost buni, cei mentionati mi-au placut dar ballance merita sa castige, pacat ca la noi in tara nu se promoveaza talentul doar povestiile tragice pe care le au concurentii! pacat! pacat

| Linda100 a răspuns:

Dinu Valentin.

| giagianina a răspuns:

Tutu Adrian!

| HowToBelieve a răspuns:

Tutu Adrian

| RaZ4Ing a răspuns:

Cosmin Agache!

| condreavaly a răspuns:

Adrian tutu. el mi se pare ca este un rapper foarte bun si nu numa ca a facut rap a facut si mult patritism si multa multa iubire fata de parinti si de noi toti cei care il ascultam. Cu el putem fi mandr ca suntem romani. poate ca chiar si uni dintre noi vom aju nge ca el. cel putin un tovaras de al meu. skim poate ati auzit de el sau de bibanu acum 3 ani era un om de gasca linistit dar acum e foarte rautacios ca ceilalti. nu le face bine la astialaughinglaughing in fine ADRIAN TUTU cel mai tare

| Lollipop_5403 a răspuns:

Mie mi s-a parut cea mai talentata Rebeca Neacsu. Iubesc vocea ei si o apreciez foarte mult. :-)
P.S. nu mai jigniti ceilalti utilizatori care au raspuns! Va e ciuuda ca nu l-au ales pe cel cu care tineti si raportati ca raspuns stupid! >sigh
Oricum, fiecare cu parerea lui \ ei!
Fiecare tine cu cine crede ca e mai talentat!

| Eminemscu a răspuns:

Lil shean(Adrian TUTU)

| BassHunter13 a răspuns:

Fam luca

| Bella_3635 a răspuns:

Tutu Adrian

| Madelina a răspuns:

Adrian Tutu happy

| Madelina a răspuns:

Adrian Tutu

| ReiVaN a răspuns:

Clar narcis. tutu ala e tamaie.

| Ada_2475 a răspuns:

Pai Adrian Tutu pentru ca nu are parintii bunicii lui l-au lasat si are tot viitorul in industria hip-hopului dar ceilalti concurenti nu pentru ca :
Narcis-era la fel ca Rebeccaamandoi au viitorul inainte precis vor fii contactati dar sa fim seriosi cine mai asculta opera
Rebecca-un copil mic dar cu voce mare dar tot acelasi lucru ca la narcis
Valentin-pare un superstar cand il vezi pe scena acesta chiar are un viitor in fata
Cosmin-oRCINE ce face bbox poate face aceleasi sunete ca si el
Familia Luca-nu vad dc un criminal ar putea sa castige
Medea-o fata cu un vis mare ce isi va putea implini visul (sper)
Cristina si Alina-Doua voci superbe ce au si ele un viitor inainte
Akikai-nu mi s-a parut cine stie ce orcine ar putea face acele miscari in circa 3 luni daca se straduieste
Valentin Luca-orce narman care face tot felul de smecherii e exact ca valentin luca
Stefan Florescu-un fotbalist ce pote face smecheri cu mingea orcine poate daca se straduieste
Bellance-ei sunt foarte talentati si de neintrecut tot respectul si vreau sa le fie numai bine
Adrian Tutu- A FOST ales din cauza cazului sau si a vocii uncopil model

| lary_6681 a răspuns:

Nu stiu nu am vizionat

| Criss1105 a răspuns:

Valentin Dinu si Adrian Tutu!

| LoRe_9829 a răspuns:

Mie mi-a placut de Stefan Florescu si Cosmin Agache dar cel mai mult mi-a placut de Cosmin

| hope2destiny a răspuns:

De ce dati vot "stupid" la toate raspunsurile care il contin pe adrian tutu?straight face bai copii, zau asa, voi va ganditi inainte sa votati? raised eyebrows de`al naibii pun si eu adrian tutu:X bravo lui ca a castigat. si da, este sarac si chiar avea nevoie de bani. sa mai spuna cineva ca romanii sunt prosti straight face

| Bailey a răspuns:

Tutu Adrian :X:X

| diadia_1344 a răspuns:

Cosmin Agache

| Mozart a răspuns:

Ba dar multi il mai pupati in cur pe tutu.Ala e vai de capul lu, nici macar voce nu are.Nu merita sa ajunga nici in semifinale. Oricine poate sa scrie niste versuri si dupa aia sa le citeasca (nici macar nu canta,doar vorbea). Tutu Adrian e un golan mincinos, a venit la Romanii au talent doar ca sa se planga ca nu are parinti, dar ca a fugit de la bunici si ca are o sora avocata si inca 2 frati cu resurse materiale destul de bune, nu a mai zis!

| alinafumusica16 a răspuns:

Adrian tutu:X

| DعeutZa a răspuns:

Adrian tutuhappy