Care naiba da stupid la toate raspunsurile? Vad ca nu e vorba de preferinte pentru ca la orice parere despre concurentul favorit sunt minim 10 stupizi, desi se vede un nr mai mare la cei care au scris Adrian Tutu.
Oameni buni, aveti o problema cu raspunsurile la intrebarea asta sau ce se intampla de toata lumea are stupizi? Sincer nu o sa ma mire daca o sa am si eu la rasp asta, desi nu mi-am scris parerea, pentru ca oricum gusturile nu se discuta.
Asa ca nu stiu ce aveti cu rasp astea, da mie mi se pare o totala aiureala sa dai stupizi la fiecare raspuns.
Voi chiar nu aveti altceva de facut?
A, si un sfat pentru toata lumea: GUSTURILE NU SE DISCUTA!
@InnaaYY da ce suntem la dansez pentru tine? Noi am votat povestea vietii concurentilor sau talentul? Tutu adrian un repper obisnuit dar narcis iustin e un inger ce rar se gaseste pe aceasta lume. Tutu Adrian nu o sa ne reprezinte nicaieri pentru ca nu are nimic special dar Narcis Iustin Ianau putea sa ne reprezinte peste tot in lume.Dar intr-o lume a manelelor era clar ca tutu adrian va castiga si asta pentru ca noi, romanii, suntem niste inculti!
Grupui Akikai deoarece au facut spectacol...
Narcis Iustin Ianau si chiar daca unii poate rad pentru ca el canta ca o femeie mie mi-a placut.
Adevarul e ca preferetii au fost Adrian Tutu si cu Narcis Ianau. Adrian a castigat prin simplul fapt ca a avut o viata mai grea...pana la urma, oamenii voteaza cu inima . Dar toti cei care l-au votat pe Adrian pentru ca nu are parinti ar trebui sa se gandeasca ca suntem la "Romanii au TALENT" (unde ar trebui sa conteze talentul.e adevarat ca si Adrian Tutu este talentat, dar nu indeajuns sa spunem ca este cel mai talentet! Chiar si el a spus ca nu se considera cel mai talentat roman) nu la "Dansez pentru tine" (unde se voteaza cauza).
Acum serios, daca ii dai lui Tutu sa cante un cantec religios nu o sa sune prea bine - Adi mai mult vorbeste decat sa cante.
Si ar trebui sa ne uitam si la celelalte talente (nu doar la cantareti) cum ar fi Florescu sau Cosmin Agache.
Si legat de ce a spus mai sus Antonia : " Bartos cu piesa: You sexy Pavel Bartos
chiar ca este omul cu minutul de aur:Ia de aici; uite`aici laughing" chiar are dreptate Pavel Bartos Merita premiul cel mare .
Pai...Tutu Adrian,de ce? Pentru ca are talentul de a exprima mesaje prin cantecele pe care EL le compune, si unii ditnre voi chiar nu le intelegeti o.o Asta este un talent foarte valoros, deci Narcis are voce dar a cantat phantome of the opera cam rau...ma rog, fiecare cu parerea lui, mie mi-a placut si inca imi place Adrian Tutu
Medea, mi-a placut sportul ei de la bara si m-a incurajat (de fapt pe toti ne-a incurajat) ca sa-i urmam sportul.
Dar sincera sa fiu cel mai mult mi-a placut Narcis Iustin Ianau deoarece el are acest talent de cand s-a nascut fiind unul din singurii soprani ai romaniei, poate ai lumii.Adrian Tutu are si el intr-un fel un talent, acela de a compune melodii ce sunt foarte diferite,deoarece acestea au un mesaj ce se intelege in tot cantecul pe cand alte cantece de acelasi fel nu ne transmit nimic fiind o incalceala de cuvinte. Iar Ballance...WaW... un moment foarte, foarte special, ce dovedeste sargiuinta pe care o dovedesc multi tineri din Romania, dar cum au spus si ei (citez):,, Orcine poate sa faca asta!"
MI-a placut cel mai mult trupa Ballance.Adrian Tutu sa se duca la dansez pentru tine ca acolo se voteaza cazu.
Narcis iustin ianau, deoarece este un bacauan de-al nostru si merita, in plus melodia lui a fost schimbata cu 2 ZILE inainte de competitie!
Categoric Smiley si Pavel! Adica ei au mers prin toata Romania,la preselectii, in semifinala, in finala+ca daca nu erau ei nu mai exista comedie in emisiune.
Nacis Iustin Ianau pentru ca el are o voce incredibila si de la preselectii mi-a placut cel mai mult!
La inceput mi-au placut cristina si alina, dar din cei trei de la final mi-a placut de adrian tutu
Mindfulness întreabă: