| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

777 răspunsuri:
| AndreutssaaTha a răspuns:

Asrian Tutu

| xMikishor a răspuns:

Adrian Tutu. Deoarece este un talent.Sa compui intr-o jumatate de ora nu e chiar asa de simplu. Lumea crede ca el a fost votat pentru ca i-au murit parintii. Poate ca in mare parte au votat pentru asta dar tinerretul care l-a votat, l-a votat pentru talent.

| Puckauca a răspuns:

Adrian Tutu a meritat sa castige! A cantat frumos si el isi compune cantecele.si chiar nu a contat cazul si ce situatie are el. oamenii l-au votat deci nu mai comentatihee hee si daca comentati atata tot nu reusiti nimica pentru ca banii oriqm nu ii imparte Adrian cu voi! si nu l-a pus nimeni castigator pentru ca e sarac asa cum spun unii...oh go on...

Deci.

Adrian Tutu este cel mai bun!=p~ love struck

| Cornulets a răspuns:

Adrian tutu; x logik; x

| marcelboss a răspuns:

Ballance

| NoKiaaaaa a răspuns:

Toti mi-au placut nu pot sa spun ca romani n-au talent.

| 百合子 a răspuns:

Toti mi-au placut, in special Adrian Tutu, Narcis, Stefan Florescu si Cosmin happy

| Cata_8193 a răspuns:

Tutu Adrian a fost preferatul meu :X

| alex50 a răspuns:

Adrian Tutu si de asemenea mi-a placut multtt de Valentin Paun.::X:XX

| SickBooM a răspuns:

Tutu adrian

| Blackaannee a răspuns:

Tutu adrian:X:X

| Ela_6320 a răspuns:

Adryan Ţuţu

| мἷђᾄἔłᾄ a răspuns:

Adrian Tutu si Narcis Iustin Ianaubig grin

| stely9523 a răspuns:

Tutu adrianlove struck:X:X:X

| Allways a răspuns:

Ala care era in finala cu dfc happy

| dumitrug18 a răspuns:

Nacis Iustin Ianau pentru ca el are o voce incredibila si de la preselectii mi-a placut cel mai mult!

| αℓιѕѕα a răspuns:

:O
De ce sunt atatia "stupid" la fiecare raspuns cu adrian tutu si cu iustin?
Sa fiu sincera,imi place de adrian tutu,dar el mai mult recita,a luat dupa toate melodiile lui lil shean,iar o voce ca a lui Narcis nu se mai gaseste in Romania,chiar daca nu multa lume asculta muzica clasica,el ave o voce de invidiat! nu mai canta nimeni asa ca el in Romania,chiar spargea paharelelaughing
A fost foarte tare! Adrian a castigat ca era sarac,si i`a fost mila de el, dar hiar castiga narcis, si mi-a placut si de Valentin Dinu; x

| ANNEx33 a răspuns:

Adrian Tutu:X

| anamaria_9127 a răspuns:

Narcis mi-a placut cel mai mult la finale.

| m0gd0 a răspuns:

Rebeca neacsu

| m0gd0 a răspuns:

Trupa blougbaster

| Alexutzaaaaaaaa a răspuns:

Tutu adrian

| AlexutzZa_5303 a răspuns:

Helloooooo! lume treziti-va! talentul vine odata cu ce te nasti, cam oricine poate face ce face adrian tutu al vostru, se numeste ROMANII AU TALENT, nu MIE MILA DE ROMANII REPPERI...hai sa fim seriosi, daca lumea vota cu cap l-ar fi votat pe cosmin agache sau narcis

| SweetyCandy a răspuns:

Narcis- ala chiar are talent nu ca tutu ala de adrian care doar vorbea... ce sa zic. e orfan. asta e viata... multi copii sunt orfani

| Cioco97 a răspuns:

Adrian Tutu

| sky0000 a răspuns:

Barmanul

| Sonny_5338 a răspuns:

Tutu adrian

| adelina7952 a răspuns:

Natalia

| Alexandra007_1039 a răspuns:

Adrian tutubig grin

| Ryder_7882 a răspuns:

Tutu Adrian