| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

777 răspunsuri:
| bianka93 a răspuns:

Adrian tutu, dar si baiatul acela ca bit box si robohappy

| Uilula a răspuns:

Stefan Florescu! M-a impresionat povestea lui.Si mai ales ca si-a vandut bicicleta ca sa ajunga la concursul acesta!

| Elisa a răspuns:

Toti :-xxx

| deeeeea1 a răspuns:

Valentin Dinu

| Cornelcmn8 a răspuns:

1. Narcis Iustin Ianau
2. Adrian Tutu
3. Valentin Luca

| stelau a răspuns:

Iustin ianau

| 9Mike a răspuns:

Cel mai mult mi-a placut Narcis Iustin Ianau. Adrian Tutu a fost varza striga si el aiurea pe acolo, l-au votat oamenii pentru ca le-au fost mila de el.

| lemmon a răspuns:

Adrian tutulove struck

| FuNN a răspuns:

Adrian Tutu, si eu sunt Focsanean ca elbig grin

| NinaWoolf a răspuns:

Veronica Fizesan ^^

| AntoniaFollowill a răspuns:

Cosmin Agache, un copil foarte talenata, si ca idee preferatul lui Cheloo si Smiley.

| Dangerfull a răspuns:

Adrian Tutu %100

| alinoovsky a răspuns:

Salut! Mie mi-a placut mult de Narcis Iustin Ianau! Mai sunt doar 4 contratenori in lume.Are o voce extraordinara! Imi pare rau ca nu a castigat, dar sigur va avea un viitor maret. Oricum, felicitari castigatorului!

| meoww a răspuns:

Cosmin Agache si DFC
Beatbox.nu multi au talentul asta^^

| blacklife997 a răspuns:

TutU AdriaN

| LoveJames a răspuns:

Eu consider ca Narcis Iustin Ianau e mult mai talentat ca Adrian...insa chiar si asa eu am tinut cu Adrian tutu:X:X:X:X

| mishu112 a răspuns:

Sa va faceti si voi reclama straight face ma nesimtiti ma

| GrEeNHeArT a răspuns:

Adrian Tutu a fost preferatul meu dar cred ca mai mult merita Narcis Iustin sa castige deoarece are un mare talent pe care nu multa lume il are, iar Adrian doar ca se afirma prin mesajele pe care le transmite...Parerea mea!

| midiots a răspuns:

Valentin paun

| lucik93 a răspuns:

Tutu adrian

| randy34 a răspuns:

Nu mai stiu sigur cum il chema dar era tiganusul ala care a cantat care spala masini.

| AsuIepurasulDePlus a răspuns:

Narcis Iustin Ianău, tutu nu mi-a placut

| Ionutz_1837 a răspuns:

Narcis iustin ianau!

| Megas a răspuns:

Nimeni hee hee

| Acasel a răspuns:

Cosmin Agache!

| MarySille a răspuns:

Buna, Tutu Adrian deoarece mi-a fost si mila de el, de trecutul care l-a avut si Narcis Iustin Ianau! La la finala nu prea mi-a placut Narcis Iustin Ianau deoarece vocea lui era prea ''fortata'' si cam nu stiu.asa ciudata! Orqm amandoi mi-au placut! Narcis Iustin Ianau o voce foarte frumoasa!

| Mozart a răspuns:

Ba dar multi il mai pupati in cur pe tutu.Ala e vai de capul lu, nici macar voce nu are.Nu merita sa ajunga nici in semifinale. Oricine poate sa scrie niste versuri si dupa aia sa le citeasca (nici macar nu canta,doar vorbea). Tutu Adrian e un golan mincinos, a venit la Romanii au talent doar ca sa se planga ca nu are parinti, dar ca a fugit de la bunici si ca are o sora avocata si inca 2 frati cu resurse materiale destul de bune, nu a mai zis!

| Chocolate_8650 a răspuns:

Valentin Dinu

| valutzza a răspuns:

Adrian TuTu.este foarte talentat.si ma bucur ca a castigat.bvo lui.

| YoYoIonut a răspuns:

Ma mama lui de TUTU ce aveti ma cu el vie mila de el uite mie nu si nu are voce are Iustin Narcis Ianau dar preferatul meu este Cosmin Agache nimeni din
Roamania nu poate face BeatBox.Asa fac si eu versuri si cant.Cum a facut Bartos a inventat melodia asa si eu pot si oricine lasa-til ma pe Adrian Tutu nu e tare deloc ala doar fredoneaza ma apuc si eu acum sa fac versuri si sa cant.Deci nu mai fiti prosti scuze de exp. si alegiti unul care are voce si cant foarte bine.Hai Cosmin Agache!