Narcis Iustin Ianau as fi vrut sa castige, dar mi-a placut si de Valentin Luca
Baiatu ala care facea betbox sau ar putea fii fetita aia mik de 7 ani cu opera
Nu stiu de ce va place Adrian Tutu, se numeste Romanii au Talent nu Romanii au mila, mie mi-a placut Narcis -
Adevarul e ca preferetii au fost Adrian Tutu si cu Narcis Ianau. Adrian a castigat prin simplul fapt ca a avut o viata mai grea...pana la urma, oamenii voteaza cu inima . Dar toti cei care l-au votat pe Adrian pentru ca nu are parinti ar trebui sa se gandeasca ca suntem la "Romanii au TALENT" (unde ar trebui sa conteze talentul.e adevarat ca si Adrian Tutu este talentat, dar nu indeajuns sa spunem ca este cel mai talentet! Chiar si el a spus ca nu se considera cel mai talentat roman) nu la "Dansez pentru tine" (unde se voteaza cauza).
Acum serios, daca ii dai lui Tutu sa cante un cantec religios nu o sa sune prea bine - Adi mai mult vorbeste decat sa cante.
Si ar trebui sa ne uitam si la celelalte talente (nu doar la cantareti) cum ar fi Florescu sau Cosmin Agache.
Si legat de ce a spus mai sus Antonia : " Bartos cu piesa: You sexy Pavel Bartos
chiar ca este omul cu minutul de aur:Ia de aici; uite`aici laughing" chiar are dreptate Pavel Bartos Merita premiul cel mare .
Tutu Adrian. De cand l-am vazut la preselectie mi-a placut foarte mult de el si nu stiu de ce dar am avut presimtirea ca el o sa castige inca de atunci. :X Eu consider ca el a chiar a meritat sa castige, si intr-adevar, si ceilalti au fost foarte buni... dar o sa li se ofere si lor cate o sansa, o sa mai auziti de ei, puteti fi siguri. Deja Narcis si Valentin au fost la Happy Hour, si amandoi si-au gasit niste persoane care sa ii ajute.
@InnaaYY da ce suntem la dansez pentru tine? Noi am votat povestea vietii concurentilor sau talentul? Tutu adrian un repper obisnuit dar narcis iustin e un inger ce rar se gaseste pe aceasta lume. Tutu Adrian nu o sa ne reprezinte nicaieri pentru ca nu are nimic special dar Narcis Iustin Ianau putea sa ne reprezinte peste tot in lume.Dar intr-o lume a manelelor era clar ca tutu adrian va castiga si asta pentru ca noi, romanii, suntem niste inculti!
Adrian Tutu=p~
canta superb:X
nu are nici posibilitati financhiare din pacate nu are nici parinti
ma bukur enorm pentru el ca a castigat:X
adrian tutu :X dar mi'ar fi placut sa castige si cosmin agache a cantat super chiar are talen:d
Nu am niciun preferat. Toti au fost buni. Toti si-au dat silinta sa ajunga pana in finala. Toti au talent. A fost un concurs frumos si am sa-l urmaresc in continuare. Multumesc ProTv!
Narcis trebuia pe primul loc
cosmin agache pe al doilea si adrian tutu pe al treilea pentru ca a castigat nu din talent ci doar pentru ca e fara parinti
Nu stiu care a fost preferatu meu
dar oricum pe narcis iustin ianau cred ca il ia in strainatate si o sa devina faimos