| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

777 răspunsuri:
| anonim_3967 a răspuns:

Adrian tutu :X:X:X

| madalina97ionela a răspuns:

Adrian Tutu. este preferatul meu.il ador.:Xlove struck:X.ii urez succes in continuare:Xx:X!

| Marius007_8451 a răspuns:

Adrian Tutu

| Diuuu_3957 a răspuns:

Tutu Adrian

| Andutza929 a răspuns:

Tutu adrian love struck :* love struck :*

| maryus_6158 a răspuns:

Adryan Tutu

| ZaBzY a răspuns:

Iustin Narcis Ianau! Are o voce de inger! Extraordinar!

Dan Diaconescu spune:Iustin Narcis Ianau! Are o voce de inger! Senzational!

| madyhdmady a răspuns:

Tzutzu adrian kiss

| ana_2136 a răspuns:

Tutu adrian a castigat dar au fost multi preferati

| Andreiiuu a răspuns:

Adrian Tutu happy

| The17Bebo a răspuns:

Tutu Adrianlove struck

| Monique29 a răspuns:

Adrian Tutu

| LyoN a răspuns:

Adrian tutu a fost preferatul meu fiindca are stil are voce si canta genul meu preferat de muzica plus ca imi plac si melodiile lui

| angel_9979 a răspuns:

Valentin dinu si adrian tutu oricum decat sa ia soti luca preferam aproape pe oricine

| Auraa_6217 a răspuns:

Adrian tutu, cosmin agache luca velentin si paun valentin si titatnii funky fresh, dar cel mai mult adrian

| kta_3704 a răspuns:

Adrian Tutu

| levi_9805 a răspuns:

Pentru mine unul mi-a placut foarte tare Valentin Dinu...mi-a parut rau ca na castigat el asta e viata se merge mai mai departe.Dar sunt si fericit pe de alta parte deoarece andra la ofertat cu un duet. Sper ca omul asta sa se realizeze in viata...multa bafta VALI

| droguldragostei a răspuns:

Tutu adrian:*:*

| Madalin15 a răspuns:

Tutu Adrian

| CuteNSweet a răspuns:

Valentin Dinu.

| Ditu10adrian a răspuns:

Tutu Adrian

| fabiocris a răspuns:

Tutu adrian

| sabryfrumsik a răspuns:

Sa va spun eu o chestie.fiecare om are diferite placeri. Tutu adrian este intr-adevar un copil sarac si care s-a luptat mult cu multe greutati care i-au stat in cale, doar ca narcis este un adevarat talent! Multa lume isi batea joc de el fiindca la o anume varsta i s-a schimbat vocea, dar sa nu uitam ca el ar face ravagii in toata lumea cu vocea lui de aur, are o voce minunata si ai mai vrea sa simti din nou ce ai simtit in acel moment asa ca din toate punctele de vedere el ar fi trebuit sa castige concursul. Tutu adrian se ocupa cu un alt gen de muzica:rapp.si orice ar fi nu are o voce incredibila dar el pune in cantece ceea ce simte, si prin aceste cuvinte unii oameni cred ca narcis nu arata nimic in cantecele pe care le interpreteaza dar nu este adevarat este total la fel. Amandoi isi exprima sentimentele doar ca prin alt mod si cu toate astea imi pare rau pentru celalti finalisti caci UNII dintre ei faceau exact la fel, dar uite ca lumea l-a votat pe tutu adrian.si daca ati face o concluzie dintre acesti oameni veti vedea ca in mare parte tineretul din zilele noastre l-au votat pe tutu si nu pe narcis sau pe valentin, si stiti de ce? fiindca in zilele noastre tineretul nu mai cunosc "frumosul" si ei puncteaza mai mult pe muzica asta noua. nu ca nu are si ea rostul ei dar din acesti 6 finalisti NARCIS IUSTIN IANAU ar fi trebuit sa fie castigatorul ci nu tutu adrian, si acesta este adevarul!

Narcis iustin ianau

Se observa cu ochiul liber ca narcis este un adevarat talent asa ca narcis este castigatorul pentru milioane de romani.NARCIS! LoL big grin

| crissi360 a răspuns:

Adrian tutu rolling on the floor

| Rebecca_6316 a răspuns:

Alina sh Cristina love struck

| sweetandra96 a răspuns:

Adrian Tutu

| Cerasela_1494 a răspuns:

Tutu adrian

| danyela_7432 a răspuns:

Narcis iustin ianau