| Superior a întrebat:

Cine a primit ignore de la TraiesteClipa? Tin minte ca i-am zis ceva, intr-o maniera politicioasa in legatura cu un subiect si ma trezesc ca m-a ignorat. Din ce observ e genul de persoana care nu suporta sa fie corectata si sustine ca ideea ei e cea adevarata.

16 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu e singura... big grin treci peste cu indiferenta! happy

| CinevaAnonimă a răspuns:

Si eu am primit ignore de la acest user.

| Mayhem666 a răspuns:

Si eu am primit ignore de la el, fara ca macar sa interactionam, iar dupa cateva luni, m-a scos de la ignore, si am si primit intelinent, folositor si amuzant de la el, la cateva raspunsuri de ale mele, dar nu l-am mai vazut pe site de ceva timp. Probabil m-a scos de la prieteni, si de aia nu mi-au mai aparut notificari de la el. Sau probabil nu a mai intrat pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu traiesc clipa, cum sa-mi dea chiar el ignore laughing N-am primit ^^

| Deaad a răspuns:

Numai fricosii dau ignore.
Cand nu ai argumente, sau cand iti e frica sa se ia cineva de tine, il bagi la ignore si scapi, nu?

Eu niciodata nu am dat ignore la nimeni.

TraiesteClipa nu ma are la ignore.

| PersonajFictiv a răspuns:

Am gasit un utilizator, dar nu stiu daca e ala, cica : Ultima logare: 12 Feb 2017

Ti-ai adus aminte, sau ce? thinking

Si, suferi? ai plans? Facem un grup de suport sa te ajutam sa treci peste? sad

| Superior explică (pentru PersonajFictiv):

Nu e greu sa dai Log Out si sa cauti profilul happy

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Superior):

Cand iti da cineva ignore, data viitoare zici asa " da-l in *** de sclav", te simti mai relaxat.
Eu asa am facut cand am primit ignore de la nu stiu cine laughing

| PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Nu mai pune si tu la inima, sau nu mai lua personal orice chestie minora. big grin

| Superior explică (pentru PersonajFictiv):

"acum 1 minut | PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):"
ih...

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Superior):

Sunt tipul cu personalitati multiple laughing

| OldSoul a răspuns:

Pe mine nu ma are la ignore, dar i-am dat eu, l-am suparat atat de mult cu un raspuns care era diferit de al lui incat a inceput sa injure, persoanele cu asemenea comportament merita izolate parerea mea.
Nu esti de acord cu mine, bine, exprima-ti opinia intr-un mod frumos, dar cat timp o ia cu jignirile, deja imi demonstreaza ca e o persoana jalnica demna de mila si care doreste atentie, ceea ce eu nu ii pot oferii, prin urmare ii ofer un frumos ignore.

E genul de persoana care din spatele calculatorului se crede tare si atotstiutor, jigneste, chestii, dar daca ar face si in realitate la fel ar ajunge sifonat rau probabil direct in reanimare.

| Superior explică (pentru OldSoul):

Da,multi din spatele calculatorului se dau mari, dar unii in realitate nu cred ca-s in stare sa deschida o sticla de apa sigilata...sau daca o fac obosesc foarte tare si li se juleste mana...

| OldSoul a răspuns (pentru Superior):

Asta e, nu ai ce sa le faci.
Daca asta-i face pe ei sa se simta importanti, cine suntem noi sa stam in calea lor? Pana la urma singuri isi fac rau, se amagesc si asta nu e bine.

| Clorox a răspuns:

Si mie parca mi-a dat rolling on the floor

| minrest a răspuns:

Alex, cu vreo sase luni in urma TraiesteClipa mi-a dat ignore si mie, tocmai dupa ce dadusem un argument foarte bun impotriva tezei sustinuta de el, si ii dadusem si trimiterea la sursa. Sigur, daca esti ignorat nu mai poti raspunde. Asa procedeaza el, da ignore ca sa scape de contraargumente puternice.