Ar merita Bula. Dar va ieși cred o persoană care sare în evidență prin sociabilitate, prin a fi prezent peste tot, mai mult decât prin calitatea răspunsurilor. Cu răspunsuri teoretic bune, dar fără substanță. Probabil va ieși Ray. Sau DonnaAlba.
Si eu consider ca userul anului este bine sa fie cel care e pe primul loc pe site https://www.tpu.ro/useri/clasament-general/
Vad ca pe ray il pupa toti in fund ca face chat pe intrebari. Ar fi bine sa iasa el ca sa-i inrositi fundul.
Fi calm omule ca nu ma pupa nimeni, nici asta nu e scopul meu, daca fac chat fac la categoria conversati pe acelasi subiect, admin mi-a spus ca pot conversa daca subiectul se pastreaza, vrei mesajul ei?
Nu prea e regulamentar chat-ul in cadrul intrebarilor, insa in unele cazuri (daca sunt raspunsuri cat de cat la locul lor) = daca au legatura cu subiectul din intrebare sunt regulamentare
Si faptul ca faci complimente in raspusuri oricarui user de genul feminin e regulamentar?
Nu fac complimente la orice user de sex feminim, cateodata fac si nu vad nimic rau in asta, daca in acelasi raspuns scrii frumoasa stai sa isi raspund la intrebare, si raspunzi intrebari e regulamentar, e daca fac spam exista admin, ca vorbesc cu un user in categoria subiectului nu vad cu ce incalc regulamentul
a) să nu încarce, posteze, difuzeze sau transmită orice conţinut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiţii, sub orice sistem juridic, românesc sau străin sau determinate de relaţii contractuale sau de încredere cum sunt informaţiile confidenţiale, cele aflate sub incidenţa drepturilor intelectuale, aflate sau dezvăluite ca parte a relaţiilor de serviciu sau aflate sub incidenţa acordurilor de confidenţialitate;
b) să nu publice material cu drept de autor, dacă nu este el însuşi autorul sau dacă nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
c) să nu publice materiale obscene, defaimatoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
d) să nu publice conţinut explicit sexual sau având conotaţie sexuală;
e) să nu publice materiale care conţin viruşi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intenţia de a altera, distruge sau afecta în orice mod informaţii sau sisteme informatice;
f) să nu promoveze sau furnizeze informaţii care să încurajeze încălcarea legislaţiei sau a bunelor moravuri;
Daca e sa o luam asa si noi facem acum spam, din moment ce intrebarea e total altceva de ceea ce vorbim
Ma mananca palma stangaa, incep ignorurile sa se strangaa
Ray sau Endoryus
Nu știu de ce nu a apărut și restul răspunsului din prima.
Glumeam si eu .
Corect,sper sa nu fie toti cu flory ca mai bine vine apocalipsa
Nu stiu cine, probabil ca Ray.
Cred ca Coquina merita sau verjinica vaca grasa.
Cica speranta ultima moare. AI vazut filmul?
Doar l-am descarcat atunci.M-am antrenat intr-o discutie si am zis ca nu am timp sa-l vad pe tot fiindca plec undeva.In urmatorul liber.
Am citit comentariile la el, stiu si eu...sange.
Ok
Zi si tu nr 4. Tradatoareo
Da, da... să îţi ştergi contul chiar atunci când ajungi în finala divinei competiţii, nu, nu, tu eşti ticălos, nu meriţi
EU cerusem sa mi se stearga contul inainte de "competitie". Ca m/au bagat si pe mine acolo nu e vina mea . Oricum nu as iesi nici in 10 ani. "alegerile" de aici sunt ca in viata reala, adica prefacute. Nu conteaza cine are mai multe voturi, adminele aleg pe cine vor poponeata lor. Unu ca mine nu iese userul anului nici cu 10000 de voturi
Nu asta e important man, important e ca ai ajutat pe cineva
Stiu, nu sunt prost cum le place la majoritatea sa creada. EU nu ajut si daca o ajut o fac in felul meu. Putini oameni apreciaza felul asta de ajutor asa ca de aia unu ca mine nu este ales ca user al anului. Trebuie sa fii bine crescut, pupincurist, iada iada.
Man omul sincer niciodată nu va fi apreciat de oamenii, pentru ca adevarul ar ucide majoritatea oamenilor, nu vezi ce lupte duc eu cu cei care spun ca doar sufletul conteaza, dar fundita primesc cei care dau o speranta, omul are nevoie de o minciuna, speranta nu de adevar, eu degeaba spun ca fizicul conteaza ca sunt apoi urat, daca ai 120 de kg mai ingrasate ca daca ajungi la 200 este fotomodel masculin
.shhhh, dei chen hiăr iu end dei uil ban iu for seing dă tru.
Sa stii ca 9 nu te place. Lui Arsenal ( daca tin bine minte ) i/a spus ca ii poate cere in privat poza, vad ca la tine nu exista oferta asta ).
da, da
Man femeile nu trebuie sa te placa e destul sa fi in spatele lor noaptea haaaaaaaaaa, nici mie nu-mi plac fetele care beau vin, doar cele care beau bere si inca multa pana cad jos sub masa
Wow arsenal e un baiat destept, se face ca nu place fetele dar in privat le lasa pe toate gravide
Aloo! Nu-mi strica tentativa de a avea o relație cu Ray. Mă superi
Ai un avatar super cool sys, eu te as vota pe tine ca cea mai sincera, serioasa fata de pe TPU sincer
Mersi (pentru avatar) .
Ar fi prea mult așa ceva dar mersi și pentru asta.
Pentru mine asa esti sys
Nepoței!
Pup
Da si inca multi, cred ca se va ajunge la un campionat din Anglia facut numa intre copii lui
Zi-mi Drimmero!
De ce mai Arsenal? TU imi zici mie Endoryus? Nope.
Man nu e vorba de flory e vorba ca te plac fetele,nu isi spun in gluma asta sau sa fac misto de tine, cred ca faptul ca esti misterios te face sa fi mai atragator sau modul cum vorbesti de arsenal, romanele de iubire fata de echipa ta de fotbal le determina o atractie emotionala, nu ca nu te as aprecia ca nivel de inteligenta, personalitate, e ciudat ca vad multe te plac
Cuplul anului! Votați cuplul anului Drimmero și Florentina!
Câtă potenta pe capul lui. Si toți făcuți cu diferite tipe
Raule
Nu sunt adeptul story love-ului pe internet, incetati!
Mă întreb dacă te crezi și tu când spui asta . Ai mai zis-o acum ceva timp. Ntz ntz. Tu și love story-ul pe net va cam pupați, nu sunteți paraleli in totalitate. Nenea Drimmero, mincinosul!
Bursuc a fost userul anului, regulamentul interzice sa mai fie din nou!
Eu cand am zis-o, am fost convins de asa ceva,, nu imi bagati cuvintele pe gat fara rost! )))))
Ai fost, ai fost )
.asta ştiu, măi Angycut, asta ştiu, eu am zis de rank 1 din topul lunii, nu din clasamentul general.
Asa,imi trebuie ochelari
Nici asa... rank-ul se schimba mereu.
Eu nu ma iau dupa acel criteriu. Poti sa fii pe locul 1 in clasamentul lunar, si jumatate din raspunsurile date sa fie aiurea, sa fie formate pe tip chat.
Mai sunt 4 luni pana atunci, imi pastrez votul care este secret, direct si liber exprimat.
Ray merită să fie userul anului 2017 ( trebuia să zic ceva drăguț că m-a scos de la ignor azi).
Mulțumesc Ray, să-ți dea Dumnezeu sănătate!
" o astept pe conqina sa imi de-a o poza cu tine sa vad daca te plac" MORTAL
Pai ca vad ca draga de ea vrea sa imi franga inima mereu, cu pozele fetelor
Hamilton întreabă: