Doar l-am descarcat atunci.M-am antrenat intr-o discutie si am zis ca nu am timp sa-l vad pe tot fiindca plec undeva.In urmatorul liber.
Am citit comentariile la el, stiu si eu...sange.
Ray merită să fie userul anului 2017 ( trebuia să zic ceva drăguț că m-a scos de la ignor azi).
Mulțumesc Ray, să-ți dea Dumnezeu sănătate!
Si eu consider ca userul anului este bine sa fie cel care e pe primul loc pe site https://www.tpu.ro/useri/clasament-general/
Da, da... să îţi ştergi contul chiar atunci când ajungi în finala divinei competiţii, nu, nu, tu eşti ticălos, nu meriţi
EU cerusem sa mi se stearga contul inainte de "competitie". Ca m/au bagat si pe mine acolo nu e vina mea . Oricum nu as iesi nici in 10 ani. "alegerile" de aici sunt ca in viata reala, adica prefacute. Nu conteaza cine are mai multe voturi, adminele aleg pe cine vor poponeata lor. Unu ca mine nu iese userul anului nici cu 10000 de voturi
" o astept pe conqina sa imi de-a o poza cu tine sa vad daca te plac" MORTAL
Ma mananca palma stangaa, incep ignorurile sa se strangaa
Pai ca vad ca draga de ea vrea sa imi franga inima mereu, cu pozele fetelor
Stiu, nu sunt prost cum le place la majoritatea sa creada. EU nu ajut si daca o ajut o fac in felul meu. Putini oameni apreciaza felul asta de ajutor asa ca de aia unu ca mine nu este ales ca user al anului. Trebuie sa fii bine crescut, pupincurist, iada iada.
Ray sau Endoryus
Nu știu de ce nu a apărut și restul răspunsului din prima.
Man omul sincer niciodată nu va fi apreciat de oamenii, pentru ca adevarul ar ucide majoritatea oamenilor, nu vezi ce lupte duc eu cu cei care spun ca doar sufletul conteaza, dar fundita primesc cei care dau o speranta, omul are nevoie de o minciuna, speranta nu de adevar, eu degeaba spun ca fizicul conteaza ca sunt apoi urat, daca ai 120 de kg mai ingrasate ca daca ajungi la 200 este fotomodel masculin
.shhhh, dei chen hiăr iu end dei uil ban iu for seing dă tru.
Sa stii ca 9 nu te place. Lui Arsenal ( daca tin bine minte ) i/a spus ca ii poate cere in privat poza, vad ca la tine nu exista oferta asta ).