anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine credeti ca o sa iasa userul anului in 2017? Cine credeti ca merita aceasta imensa onoare?

77 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

.asta ştiu, măi Angycut, asta ştiu, eu am zis de rank 1 din topul lunii, nu din clasamentul general.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa,imi trebuie ochelari rolling on the floor
Nici asa... rank-ul se schimba mereu.
Eu nu ma iau dupa acel criteriu. Poti sa fii pe locul 1 in clasamentul lunar, si jumatate din raspunsurile date sa fie aiurea, sa fie formate pe tip chat.
Mai sunt 4 luni pana atunci, imi pastrez votul care este secret, direct si liber exprimat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Într-un univers paralel (cuvânt cheie), crede-mă, nu tu ai câştiga această "mare onoare" ci maui :j.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu stiu cine, probabil ca Ray.
Cred ca Coquina merita sau verjinica vaca grasa.

| Bacemi a răspuns:

Ar merita Bula. Dar va ieși cred o persoană care sare în evidență prin sociabilitate, prin a fi prezent peste tot, mai mult decât prin calitatea răspunsurilor. Cu răspunsuri teoretic bune, dar fără substanță. Probabil va ieși Ray. Sau DonnaAlba.

| mentholinks a răspuns:

Vad ca pe ray il pupa toti in fund ca face chat pe intrebari. Ar fi bine sa iasa el ca sa-i inrositi fundul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bacemi):

Mai bine ray decat baba aia frustrata.

| Bacemi a răspuns (pentru Bacemi):

Just. Măcar el nu e acru.

| RAY a răspuns (pentru Bacemi):

Cu răspunsuri teoretic bune, dar fără substanță.
ce substante chimice?

| Bacemi a răspuns (pentru RAY):

Aha.

| RAY a răspuns (pentru mentholinks):

Fi calm omule ca nu ma pupa nimeni, nici asta nu e scopul meu, daca fac chat fac la categoria conversati pe acelasi subiect, admin mi-a spus ca pot conversa daca subiectul se pastreaza, vrei mesajul ei?

Nu prea e regulamentar chat-ul in cadrul intrebarilor, insa in unele cazuri (daca sunt raspunsuri cat de cat la locul lor) = daca au legatura cu subiectul din intrebare sunt regulamentare

| mentholinks a răspuns (pentru RAY):

Si faptul ca faci complimente in raspusuri oricarui user de genul feminin e regulamentar?

Nu fac complimente la orice user de sex feminim, cateodata fac si nu vad nimic rau in asta, daca in acelasi raspuns scrii frumoasa stai sa isi raspund la intrebare, si raspunzi intrebari e regulamentar, e daca fac spam exista admin, ca vorbesc cu un user in categoria subiectului nu vad cu ce incalc regulamentul
a) să nu încarce, posteze, difuzeze sau transmită orice conţinut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiţii, sub orice sistem juridic, românesc sau străin sau determinate de relaţii contractuale sau de încredere cum sunt informaţiile confidenţiale, cele aflate sub incidenţa drepturilor intelectuale, aflate sau dezvăluite ca parte a relaţiilor de serviciu sau aflate sub incidenţa acordurilor de confidenţialitate;
b) să nu publice material cu drept de autor, dacă nu este el însuşi autorul sau dacă nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
c) să nu publice materiale obscene, defaimatoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
d) să nu publice conţinut explicit sexual sau având conotaţie sexuală;
e) să nu publice materiale care conţin viruşi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intenţia de a altera, distruge sau afecta în orice mod informaţii sau sisteme informatice;
f) să nu promoveze sau furnizeze informaţii care să încurajeze încălcarea legislaţiei sau a bunelor moravuri;

Daca e sa o luam asa si noi facem acum spam, din moment ce intrebarea e total altceva de ceea ce vorbim

| RAY a răspuns (pentru Bacemi):

Sunt curios ce substanta trebuie sa fie in acele raspunsuri? acel user al anului ce raspunsuri de substanta sa aiba?

| AndreiWeisz a răspuns:

Eu normal laughing

| alin131 a răspuns:

Oricine isi doreste si se ocupa de asta.

Întrebări similare