Cat de frumos esti? Il intreci pe Brad Pitt? Eu stiam ca are un singur rival: Robert Pattinson.
Dar destept? Crezi ca il intreci pe Albert Einstein? Stii ca a avut o vorba: „Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita." Ar trebui sa tii cont de ea uneori.
Amuzant? Pai la voturi ai doar 120 de puncte. Sunt altii care te intrec.
Superb? In ce sens?
Nu ma intelege, gresit, personal nu am nimic cu tine, dar "modestia" asta a ta cam iese la suprafata si e cam suparator. Zau asa, exista barbati mai ceva ca tine, dar nu-i nimic, imi place optimismul tau, sa stii.
In afara de tine? Chiar nu mai stiu .sa zicem Johnny Bravo? Va asemanati asa putin
Bună dimineața...cum vrei să mă adresez...cu alteță...inteligența voastră este incomensurabilă, frumusețea voastră este nemaiîntâlnită, spiritul vostru ludic este sclipitor! Vai am picat pe spate! Nimeni nu este mai frumos, mai deștept, mai amuzant decât alteța voastră!
MAri succese!
Stiu ca am venit si eu mai la final, dar daca se poate raspunde-mi si mie la o intrebare: comparativ cu ce?
A? :|
tu esti asta din poza?
cin` sa fie, cin` sa fie...cred ca..asta
http://www.bemparana.com.br/......EK9688.jpg :D
Ti-au murit laudatorii? Nu te cunosc si nici nu ma interesezi, deci nu cred nimic din ce ai zis mai inainte.
esti cool! si acum serios; nu te cunosc personal si poza e facuta cam de la distanta, dar ai uitat sa adaugi un lucru langa destept, amuzant, superb, EDUCAT, mie imi esti drag, si sper ca intr-o zi am sa confirm ca... Tu esti cel mai ...cand o sa ne intalnim la un gratar langa lac! te pup
Multi obraznici aici... Dar ma supar eu pentru voi?
La luat la misto sunteti primii.Eu cred ca voi va vedeti cei mai destepti cei mai frumosi cei mai amuzanti, dar va zic eu un secret : Va mintiti singuri e si de ras dar e si adevarat. Oricum eu va iubi si va multumesc ca invat multe de la voi.In general invat ce sa nu fac iar alteori mai citesc niste chestii inteligente sau interesante.Alteori ma faceti fericit prin cuvinte frumoase.Va pup pe toti si pup si baietii, da.Multumesc celor care mi-au zis cuvinte frumoase si care au fost sinceri cand au facut-o Singura gluma care mi-a placut a fost aia cu Johnny Bravo
Am vazut si raspunsuri folositoare cum ar fi a lui Tudor. Dar iti spun eu Tudor ca uneori si prea multa modestie strica
Una peste alta vreau sa va zic ca nu va las
Pa
Eu_o_mare_enigma iar te chinui sa te bag in seama? Na ca ti-am pronuntat numele.Ma refeream la decizia mea, nu la ce inseamna decizia mea pentru voi pentru ca asta cade pe planul secund.In primul rand e decizia mea pentru mine si pe urma decizia mea pentru voi.Na ca ai scos si ceva urat din mine cum reusesti tu de obicei, sa fii sanatoasa
Am dat medalia aia ca, chestie. Oricum eu raman frumos destept amuzant si superb.Altii nu inteleg astfel de cuvinte.Traiesc din stirile pro tv, cancan, atac sau libertatea.