Mie imi place foarte mult
@Bro are in londra concert inca. Si, cand te prind, cum te bat pentru raspunsul asta!
Michael jackson...imi pare rau ca l-am descoperit abia acum...imi plac toate melodiile lui...si-mi plac si miscarile lui.mai ales moonwalkingul.:X
E o zi foarte grea pentru fanii lui michael! dar daca nu aratam intr-un fel cat de mult am tinut la el, nu cred ca ne putem considera fani adevarati! din cate am inteles in piata universitatii, in bucuresti, se aduna pe la 12 cei care au tinut la el si i-au apreciat muzica! haideti si voi!
Buna si eu sunt fan Michael si il iubesc multttt, imi place la nebunie muzica lui, dansul si persoana lui pentru ca era un om simplu, plin de iubire. i love 4ever michael
Jaketa din piele neagra cu manecile din catifea si are semnatura lui Michael Jackson, producator Ana Anakos LTD. TM.cine e interesat sa intre pe id:ale_xutza04
Michael Jackson nu a fost un om. Mi se pare ca prin tot ceea ce a facut el in viata lui(scurta dupa parerea mea) a dorit sa demonstreze ca a atins maximul din ceea ce se putea atinge in vremea sa de glorie.Este mare pacat ca o asemenea valoare este pierduta. Mi-a placut si imi va placea tot ceea ce este legat de acesta. Daca totusi vrei sa vorbim mai multe iti las un ID: urdeaandrei...pe curand
RAY întreabă: