anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine este fan Michael Jackson? As dori sa corespondam.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Si eu sunt, desi am ajuns f tarziu sa ascult muzica lui si mi-e rusine de astahappy

97 răspunsuri:
| alelovemj a răspuns:

Ma numesc alexandra si sunt fan jackson uite idu meu alexailexi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt fana MJ, il iubesc din tot sufletul tau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fana michael jackson...idul meu este nesy2007

| mike4ever1993 a răspuns:

Toti care sunteti fanii mj sa facut un site cu mj intratzi inscrietziva va roog mult ne trebuie membrii http://mj-the-king-of-pop.time2forum.com

| mike4ever1993 a răspuns:

Toti care sunteti fanii mj sa facut un site cu mj intratzi inscrietziva va roog mult ne trebuie membrii http://mj-the-king-of-pop.time2forum.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu sunt fan maichael jackson pe mine ma cheama petrov iulia sunt din Romania judetul braila pe str iezerului nr 44 iar eu am noua ani si sincera sa fiu imi pare forte foarte rau ca l-am cunoscut pe maichael in ziua cand a decedat ultimul cuvant al meu maichael fanii tai nu te vor uita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu normal de acum in colo toti prietenii colegii si toate rudele de cate ori ma vad imi spune ca ce faci Michael Jackson?
Decy eu sunt fanul numarul unu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il iubesc mult pe MIKE. ID meu este : ilovem58 pentru toti fanii MJJ!

| amalia_1879 a răspuns:

Sunt fan mj id meu e amaliacaradanmj va astept sa vb

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fana il ador uite id meu :girlrock2010
te ast sa scrii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt o mare fana michael jackson am incercat si sa ma sinucid pentru el id meu este mady_fan_michael_jackson

| flavylovemj a răspuns:

I am Michael's fan we cand discuss on this id:flavyhoaxmj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna si eu sunt fan mj cine vrea id meu este:alexandracaradan va rog doar fani mjj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu, Anghel Alexandra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu sunt fan michael jackson daca vrei id-ul meu este apopeidiana18

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt fana lui Mike, din pacate de cand nu mai este langa noi...doresc sa las id :deea_fan_michaeljosephjackson, pentru toti fanii lui :X:X:XI love you Mike!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt pai id meu este rozze_michael, sper sa ne intelegem eu sunt fana lui de la varsta de 4 ani mi-l puneau parintii.bye ia-mi id si vorbim. dar sa ii spui ca esti u ca am multe id de fete fane Michael Jackson si ca sa te stiu trebuie sa-mi amintesti u. pop pe tine daca esti fana.THRILLER.

| healthekids a răspuns:

Youarenotalone_thekingofpop and join at my site www.healthekids.webs.com

| healthekids a răspuns:

Youarenotalone_thekingofpop and pls if u want u can register at my site www.healthekids.webs.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt!
ID-ul meu este aboca@ymail.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il iubesc pe michael :X:X:X:X:X:X dar sunt fan numai din 2007 ca pana atunci nu prea stiam eu de muzica deoarece eram mai mic si mai prostut sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tarziu am ajuns fan, da il iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fan.tongue va rog toti fanii sa dea dd la... smile5896. pls... God Bless You Michael.sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fana michael jackson... c faceti?
id-ul meu este hosucosmina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt mareeee fana! Il iubesc pentru absolut tot ce a facut. Avea o inima de leu dar deopotriva de miel, si acum, cand nu mai bate, imi doresc din tot sufletul si cu toata fiinta mea sa fie fericit acolo unde este. Ii trimit lui Michael de aici de pe pamant pana in ceruri multe, multe, multe sarutari dulci. Te iubesc Michael! Te-am iubit si te voi iubi mereu. Sper ca poti auzi aceste cuvinte la adresa ta. TE IUBESC CEL MAI MULT! id-ul meu rokssa_andries_scorpy.toti fanii Michael va rog add. te iubesc Michael

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da emailul meu este michaeljacksonking7

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt un mare fan mjj si as fi foarte fericita daca miai da id-ul tauhappype mine ma cheama tot cristina!
]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt un fan infocat de-al lui

| HelloKitty_9514 a răspuns:

Si eu sunt fana! dati add: dd.hellokitty15 si dd.blanket96
MJ4ever!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eulove struck
da add la
micha_luv_tom29