| jessyka_9063 a întrebat:

Cine il cunoaste pe Alin Blaine? eu da am id lui vreau sa ajung si eu iluzionista stiu foarte multe trucuri! daty pe google alin blaine sa vedety ce iluzionist marfa este! alin blaine! doresc sa fiu contactata de cei care sunt faci alin blainepe id acesta andreearoxy32 dar alin blaine nu mai intra pe mess cine il cunoaste pe alin Blaine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stimata domnisoara, ma numesc Sorin Porojan si sint magician de aproximativ 10 ani. Te vei intreba de ce nu am aparut pe la tv... Pentru simplu motiv ca televiziunile nu platesc... vor ca magicienii sa presteze meserie gratis. Vreau sa stiu ce virsta ai, de unde esti, de cind studiezi iluzionismul si de ce vrei sa fii iluzionista. Raspunde-mi pe adresa de e-mail magicus6@yahoo.com Pot sa te ajut sa ajungi iluzionista, dar trebuie sa vorbim. sorin-magician P. S. Astept raspuns pe e-mail.

14 răspunsuri:
| kukubau a răspuns:

... 2 trucuri utile: 1 invata sa scrii laughing, 2 stergeti postul asta, macar pana invata ceva ortografie specia aceasta de obsedatus computerus tonguelaughing (xoxoxo

| jessyka_9063 explică:

Pai ti-am bagat id dar nu merge

| jessyka_9063 explică:

Ti-am bagat idul dar nu merge iar adresa de e-mailnu am incercat-o contacteaza-ma u pe adresa de email si pe id andreearoxy32@yahoo.com emailul iar idul andreearoxy32

| jessyka_9063 explică:

Scz aveam tastatura strykata. acum mi-am schimbat-o si merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te, mama, si invata sa scrii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai avut ochelari la tine? Probabil tastatura a fost ruseasca si scris in chineza! Hai pa si fugi la scoala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il cunosc personal pe alin blaine. am vorbit cu el vreo 2 saptamana...mesaje, telefoane, iesiri in oras... daca vrei sa mai vb suna-ma pe nr meu 0741436060

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sal cunosc pe mess ca am id-ul lui dar nu prea vb cu mine deloc dar...mai invata sa scrii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il cunosc...foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il stiu pe alin balan
'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frte lasati`o in pace scrie cum vrea nu trebuie sa intervenitii voii repedee. si ala a gresitt cu "scris in chineza" nu stiam ca se scrie asa de fapt ce sa mai vorbesc cu prostii. va rog nu mai dati comentari aiurea fata a vrut sa zica despre acestt om alin blaine lasati-o in pace va rogg mai intai uitati-va la voi cum scrieti si dupa sa comentati despre ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.alinblaine.com cine stie cum se numeste melodia care se aude pe fundal?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trucuri ha! v ca eu sunt vara cu el si nu ai sa-i afli niciodata idul de mess
bafta la trucuri esuate!

| cretzu94 a răspuns:

And 2 trucuri (gimmyck'uri) luate de pe iluzionistshop: SPY DECK si FLOATHING OBJECT. Sunt foarte interesante si au un efect garantat, dar nu ma pasioneaza iluzionismul si am nevoie de bani. ( eu le'am primit cadou) pe site in total aceste 2 trucuri ajung la 77 lei(cu tot cu transportul prin posta romana)
eu le dau cu 50 lei (cu tot cu transportul prin posta romana daca nu sunteti din galati)
si va mai dau cadou o carte (bicycle rider back) pe o parte ca acelea rosii si pe o ca acelea albastre (pentru diferite trucuri)