| Superior a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu engleza?
Tot ce am nevoie este sa faca dialoguri cu mine (in chat),sa ma intrebe cuvinte,sa traduc, etc.
Persoana respectiva de preferat sa cunoasca excelent engleza.

17 răspunsuri:
| georgiana999 a răspuns:

Mai bine incepi prin mesaje in engleza ( poti sa faci asta chiar si prin intermediul jocurilor multiplayer ). Daca inveti sa produci mesaje in engleza in mod corect, automat ai idee si cum sa le pronunti. Va fi mi usor sa inveti sa pronunti corect daca deja ai ''antrenamentul'' dat de mesajele in engleza. Eu una asa am invatat limba.

| Laura927 a răspuns:

Well you have to pay us for this.you know that Mr Superior and ofc if you want someone to know perfect EN.
what can you do for me if can can teach you little?

| Superior explică (pentru Laura927):

Lel,everything is payable in this century... /
What can you teach me?

| relian a răspuns (pentru Superior):

What goes around comes around laughing
you can look for a girl, american girl, or english girl, make her your girlfriend and that is it.

| relian a răspuns (pentru Laura927):

Cati ani ai? Mai bine o luai asa pe calea asta,intrebi omu cati ani are, apoi vezi si cum afrata, dupa ti-l faci prieten, iubit, iubita, impusca doi iepuri deodata laughing

| Superior explică (pentru relian):

Hard :-(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi că-s aplicații special pentru asta.

| Superior explică (pentru anonim_4396):

Poti da un exemplu de aplicatie utila?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Nu știu nume că nu am avut nevoie, dar acum vreo 2 săptămâni povestea un amic că și-a descărcat una și o folosea, l-am și întrebat cum se numește, dar nu mai știu.

La ce nivel cunosti engleza?

anonim_4396

Cred că un C1. thinking

Ai discord? Poate m-ai putea ajuta, as fi recunoscator cu diferite nelamuriri, sfaturi si eventual teste (in chat). Am ID-ul #9615

anonim_4396

Trebuie să-mi dai și numele, nu doar ID.;-?
Și nu fac pe profesorul, să știi de acum.

| Laura927 a răspuns (pentru relian):

Cati ani am eu in primul rand nu e un subiect deschis(chiar daca pune acolo Laura927, nu is in 92)
Al doilea rand nici nu ma intereseaza cati ani are omul asa ce cere favoruri
Nici nu ma intereseaza cum arata, deoarece cere ceva pe gratis si deja nu ma incanta persoanele care cer
Ca si al aspect 4 nu cred ca e fata ca sa mi-o fac de iubita.
Sunt vegetariana ca mie mila de animale nu ca nu as manca o ceafa de porc bineinteles asa ca faza cu impuscatul iepurilor cam ca nu e in hobby-ul meu.
doar glumesc.

| Laura927 a răspuns (pentru Superior):

I will teach you that the word payble is use just when a person will not accept any money but you still tell him/her with a arrogantly attitude that "Everything is payble" and you look on with a half up smille in the middle of your mouth.
Da aici am incheiat lectiile.
Cu placere te-am invatat sa folosesti corect verbul nepredicativ infinitiv"a plati"
cu placere

| relian a răspuns (pentru Laura927):

Nu e fata sa tio faci de iubita, adica? Esti baiat zici? Dar tot tu apoi spui ca esti vegetariana ok? Deci daca esti vegetariana inseamna ca esti fata, dar mai sus de asta spui ca respectivul nu este fata ca sa tio tragi de iubita, deci hotararstete ce esti? Sa nu spui ca esti mai stiu eu celaughing

| Laura927 a răspuns (pentru relian):

De ce ai avea impresia ca vegetarienele sunt doar femeile?
sau te ai luat dupa articularea -a fiind genul feminin... poate mi-a scapat o litera pe tastatura..nu mai fi asa credul.
Nene de ce iti incarci nervii aiurea...
"nu e fata sa mi-o trag de iubita, adica?"
greu cu tine.da sa nu o mai lungim
te-ai gandit macar o clipa ca as futea sa fiu o fata normala care sa ii placa fetele...sau trebuie sa fiu special baiat sa imi placa fetele...
esti rusinos nu rostesti si nici gandesti cuvantul gay a?
Apropo ai vazut ca s-a legalizat casatoria gay?