| kar1GaNNN a întrebat:

Cine spune ca BANII nu aduc fericirea?
Mie mi se pare ca daca ai sanatate si bani ai de toate.
Adica daca nu ai avea nici un ban ai fi fericit?

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Că bine zici amice dar sănătatea să fie pe primul loc că degeaba ai bani dacă nu ai sănătate.Nu poţi să faci nimic cu ei.
Dar e bine să le ai pe amândouă câteodată bani aduc fericirea happy doar fericire sufletească nimic mai mult.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa spun toti la inceput.
Dar dupa un timp, o sa te saturi de bani si bunuri materiale, daca nu ai un suflet pereche :3

| kar1GaNNN explică (pentru anonim_4396):

E adevarata si optiunea ta.

| kar1GaNNN explică (pentru OnuOnulică):

Adevarat man. happy

| thegatekeeper a răspuns:

Banii ne ajuta sa ne procuram cele necesare (sau chiar mai mult, in functie de posibilitati) astfel incat sa ne simtim satisfacuti, nu fericiti, din punctul meu de vedere. A avea o viata confortabila si satisfacatoare este complet diferit de a avea o viata fericita. Nu cred ca fericirea se coreleaza cu bunurile materiale sau cu orice altceva ce tine de lumea fizica. Consider ca banii sunt importanti in masura in care sunt mijlocul prin care ne putem satisface nevoile si a trai confortabil. Daca nu as avea banii necesari pentru a duce o viata decenta, nu as putea sa ma concentrez asupra celorlalte aspecte ale existentei si, implicit, nici asupra atingerii fericirii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O veste te poate intrista imediat. Chiar daca esti sanatos beton si ai bani multi, nu poti face nimic amice. Absolut nimic. O simpla veste, te poate distruge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mor cand vad unii ca incep cu sanatatea cand e vorba de bani, ce au una cu alta ma depastete. e o intrebare simpla. da banii aduc fericirea, diferenta dintr-e mine si un materialist e ca nu prefer doar banii sau banii peste oameni (na in afara de familie ii prefer pe bani decat restul globlului dar na.). de aia nu muncim de cand suntem pe Pamant pana crapam, nu pentru bani? ca aia aduc 50% din fericirea, restul familia, cine are una.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma intreb daca aveai 40 de ani si divortata daca mai ziceai asa.

Nu poti avea copii sau stie eu ce vesti proaste mai sunt happy

Bine zis, muncesti foarte mult toata viata dupa acesti bani si trebuie sa ne bucuram de ei fiindca sunt munca noastra cinstita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Exact.Mi-ai adus aminte de patronii de la un minimarket de aici din comuna. Exact cum zici tu, nu pot avea copii si nici statul nu le da unul spre adoptie.Chestie de hartii,birocratie etc. Au absolut de toate, aurul la agt cu kilogramele, bani, masini si mancare, dar...asta le intristeaza viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OnuOnulică):

Si daca ai bani si primesti vestea ca devii incetul cuincetul impotent, cred ca mori de fericire.laughing Hai s-o lasam balta.

anonim_4396

Probabil ca nu.

anonim_4396

Pai da la unnul care moare dupa sex, parca nu ar fi maine. cred si eu.dar ca si sanatatea, nu are legatura.