Le poti fura recolta celorlalti, le poti adauga gandaci si buruieni.sau poti inlatura gandacii si buruienile de pe recoltele altora pentru a primi puncte
Un anonim mai jos putin zice "eu stiu cum poti sa furi daca cineva are caine. stiu totul despre jocul asta sunt level 51"Honey, ca sa furi de la cineva care are caine trebuie sa astepti pana cand cainele nu mai are mancare in bol. si trust me, nu stii totul! eu sunt level 70 si inca descopar chestii. asa ca nu te mai da asa mare, ca nu iti iese
Asa ca sa ai mai multi vecini si sa-ti ei un caine de exemplu cauti un prieten care joaca barn buddy cand te bagi pe hi5 acelui om sus scrie un nr a si mai intai descizi de exemplu notaped si dai paste si iti apare nr atunci eu iti dau un link http://www.hi5.com/......pCanvas.do asa si vezi acolo unde scrie nr ala''178132635'' il stergi si il ii dai paste la alt numar pe care l-ai copiat de la prietenul tau apoi copiezi tot linkul si il pui acolo sus astepti putin si gata ti-a aparut un vecin
Se pot fura si cei care au caine! schimbi data cu o zi inainte, ex:din 26 in 27, astfel in 27 cainele ramane fara hrana(deoarece nu il poti hrani si pe ziua de maine) si nu mai poate pazi ferma.In momentul in care schimbi data cu o zi inainte iti va arata ca toate plantele sunt facute, insa nu te lasa sa furi decat ceea ce este facut in data de 26.Pare complicat, dar nu e!
Daca vri sa afli cu poti fura de la vecini chiar daca au cane cauta-ma la id: maryan_porojan18
FreeAndWild întreabă: