"ANIMATOR"
Extravertit: 67%
Introvertit: 33%
Intuitiv: 49%
Realist: 51%
Centrat pe Logică: 47%
Centrat pe Principii: 53%
Organizator: 43%
Căutător: 57%
Asertiv: 49%
Precaut: 51%
"Sunt egoistă, nerăbdătoare și puțin nesigură. Greșesc, îmi pierd controlul și uneori sunt greu de suportat. Dar dacă nu poți să mă suporți când sunt dificilă, cu siguranță nu mă meriți când mă simt cel mai bine." - Marilyn Monroe
Acolo recunosc ca drimmero si cu respectiva persoana au facut spam, puteai sa scrii la cine te referi, credeam ca vb de flory si de mine
Hai, da-i ignore si lu drimmero
Am raspuns mai corect
TIPUL TĂU DE PERSONALITATE ESTE:
"LOGIC"
(INTP-T)
Extravertit
MENTAL
Introvertit
45%55%
Intuitiv
ENERGIE
Realist
53%47%
Centrat pe Logică
NATURĂ
Centrat pe Principii
80%20%
Organizator
TACTICI
Căutător
48%52%
Asertiv
IDENTITATE
Precaut
32%68
Ba animatorule
pa tine te-au suspendat pentru ca vorbeai peste tot despre fotbal?
Bun, dar asta nu vorbea singur. vorbea cu alt tip
pe ala l-ai raportat?
Nu o mai face pe mironosita,, ati sarit sa ma raportati, dar nu imi bat capul cu voi, am alte lucruri importante de facut!
Vorbiti de spam, dar imi spamati intrebarea
Personalitatea,de ia vorbeam https://www.16personalities.com/ro/personalitate-esfp
Sa stii drimmero ca conform regulamentului asta nu are importanta, daca ma jignit un user acum 5 ani si eu il raportez are acelasi relevanta ca daca ma r fi jignit azi, nu conteaza cand, asa este regulamentul TPU, un user a fost banat desi nu a mai intrat de vreo 2 ani
Cu talent
Logistica
Mental: -extravertit 20%
-introvertit 80%
Energic: -intuitiv 41%
-realist 59%
Natura: -centrat pe logica 80%
-centrat pe principi 20%
Tactic: -organizator 78%
-cautator 22%
Identitate: -asertiv 15%
-precaut 85%
Deci ?
Apare o ciudată juxtapunere în cazul Polemicilor, deoarece aceștia sunt onești, fără compromisuri, dar se pot certa fără întrerupere pentru ceva în care nu cred cu adevărat, punându-se în locul altora pentru a aduce argumente dintr-o altă perspectivă.
si eu si chiar ma regasesc in definitia asta
Ce frumos, Ray!
Susţinător.
I-auzi aici:"Fiecare om trebuie să decidă dacă va păși în lumina altruismului creator sau în întunericul egoismului distrugător."
Virtuos
"Am vrut să trăiesc viața, o viață diferită. Nu am vrut să mă duc în același loc în fiecare zi, să văd aceiași oameni și să fac același lucru. Am dorit provocări interesante. - Harrison Ford
Adevarat, bun testul.
"POLEMIST"
(ENTP-A)
Extravertit 85%
Introvertit 15%
Intuitiv 82%
Realist 18%
Centrat pe Logică 53%
Centrat pe Principii 47%
Organizator 47%
Căutător 53%
Asertiv 100%
Precaut 0%
Frumoasa personalitate sys
Mda, cred
Din fericire, precum florile primăvara, afecțiunea, creativitatea, altruismul și idealismul Mediatorilor vor renaște mereu, răsplătindu-i pe aceștia și pe cei care îi iubesc nu cu logică și avantaje, ci cu o viziune asupra vieții care inspiră compasiune, bunătate și frumusețe oriunde ar merge.
tu esti floarea primaveri mele, mi ai dat speranta ca mai exista fete sincere
Ai o personalitate care te poate duce undeva sus, personalitati ca tine sunt populare, tip alfa
Mda pacat ca sunt dezamagit de societate si sunt un om destul de greu de impresionat deci nu ma implic in a conduce gloate de oameni mi se pare stupid sa spui cuiva fa x chestie, desi ma gandesc ca e mult mai stupid sa faci acea x chestie doar pentru ca unu are mai mult tupeu
Bob Marley de Romania.
"Mai bine golan decât activist, mai bine mort decât comunist!".
E vechi sloganu, dar merci cred... totusi nu sunt genul de om care sa fie golan desi unii ma numesc hipiot violent
ACTIVIST
(ENFP-T)
POȚI SCHIMBA LUMEA DOAR CU O IDEE
Activiștii sunt extraordinar de independenți și tânjesc după creativitate și libertate mai mult decât după stabilitate și siguranță.
Extravertit 73%
Introvertit 27%
Intuitiv 88%
Realist 12%
Centrat pe Logică 27%
Centrat pe Principii 73%
Organizator 18%
Căutător 82%
Asertiv 23%
Precaut 77%
Am raspus sincer.
Lol,antreprenor,100%sincer