| Floridori a întrebat:

Cineva din zona Braila-Galati sau din orice parte a tarii, dar cu cont Raiffeisen?

Este vorba despre o mamica cu un bebe care are nevoie urgent, pana la ora 18:00 sa reuneasca suma de 250lei.

Eu nu sunt in oras momentan si am cont la alta banca.

Daca cineva are ganduri bune de a ajuta, va rog sa imi spuneti cum am putea face astfel incat sa ajutam acea femeie.

Sunt dispusa sa ascult orice propunere de a o ajuta.Cu cat mai multe idei, cu atat mai bine.

Multumesc!

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~o mamica...sa reuneasca (?!) suma de 250lei. am cont la alta banca ..ascult orice propunere~

ce-ar fi să-i transferi din contul tău de la acea "altă bancă", suma de "reunit"

| Floridori explică (pentru sierra1):

Rautatea ta este, ca de obicei, gratuita.

Ieri nu a lucrat nicio banca, iar banii nu ar fi ajuns de pe contul meu, pe contul ei, fiind la banci diferite.

In orice caz, am gasit o persoana binevoitoare care a acceptat sa primeasca bani pentru ea, printr-o statie OMV, din moment ce aceasta nu avea cartea de identitate si nu aveam alta alternativa.

Multumesc, oricum, ca ti-ai luat din timp!

| sierra1 a răspuns (pentru Floridori):

~tu: o mamica...sa reuneasca (?!) suma de 250lei. am cont la alta banca~

~ eu: să-i transferi din contul tău~

~ tu: rautatea ta este, ca de obicei, gratuita ~

traducere: îhî, dacă spun să dai de la tine e răutate, bine e să dea alti fraieri

| Floridori explică (pentru sierra1):

Nu doream decat pe cineva din zona, care ar fi fost dispus sa primeasca banii de la mine in numele sau si sa se intalneasca cu acea femeie pentru a-i da.Sau o persoana cu cont si la Raiifeisen si la ING (banca la care am eu cont).

Din fericire, am gasit pe cineva care a avut bunavointa de a se deplasa pana la un OMV.

Cat despre rautate, am crescut cu o persoana exact ca tine, deci recunosc acest venin improscat asupra tuturor, in mod nejustificat.

Dar, na, cu totii avem un loc sub soare.
O zi frumoasa iti doresc!

| sierra1 a răspuns (pentru Floridori):

Te dai lovit/ă in aripă dar n-ai ințeles esența (ți-e in subconșient dar nu știi asta):

las' să dea fraierii că eu am scuze (le găsești tu, oricând)