| filip123456 a întrebat:

Cineva mi-a facut poza in public fara acordul meu, ce pot sa fac in legatura cu asta, vreau poza stearsa?

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Poti cere doar sa iti blureze fata daca poza e postata public.

| RoCkKiD a răspuns:

Nu poti face nimic, filmatul si fotografiatul e legale pe spatiul public. Daca erai acasa sau pe proprietatea cuiva care nu era ok cu activitatile atunci ar fi fost ilegal.

| Mosotti a răspuns:

De unde sa fie stearsa poza? Si daca ti-a facut ce? Esti vreun spion, criminal sau ceva care se ascunde de cineva?!

Daca ai probleme si vrei sa te ascunzi, oricum nu ai ce face, ca nu stii cine e ala si ce face cu poza.
Poti cere sa ti-o stearga doar daca pune undeva poza expre cu tine si o vezi pe net, si se foloseste de ea in anumite scopuri.

| Mosotti a răspuns (pentru Wr3nch):

Daca e postata in mod expre si folosita in ceva ce ii dauneaza, da, altfel nu, mai ales daca el e in peisaj si e fotografiat si decorul afara.

| Mosotti a răspuns (pentru RoCkKiD):

Da, dar banui ca se ascunde de cineva el, ca altfel nu-l deranja ca i-a facut unu poza.

Mie si dentistul mi-a facut poza, chiar mi-a zis asa zambind daca poate sa-mi faca o poza, si am zis da, chiar ma amuza faza, nu era poza dentara, ci poza generala.
Si mamei la fel i-a facut, si am intrebat alti pacienti apoi si au zis ca lor nu le-a cerut asta.
Ne vedea asa simpatici.

De ce sa ma deranjeze daca nu ma ascund de nimeni?