Și,mă rog,ce vă datorăm? Viața?
După părerea ta,voi ne-ați dat viață (deh,așa zice Biblia,ca și cum scrierile din Biblie ar încuraja bărbații să aibă același fel de gândire ca al tău...),deci vă datorăm viețile noastre?
Dar dacă pentru o zi (sau mai multe),voi,cei care gândiți astfel ați fi izolați de restul lumii, mai ales de femei, oare ce ați face? Sunt curioasă să știu dacă ați rezista mai mult de câteva zile fără noi.
Și de unde ura aceasta pentru femei?
„mai pe înțelesul tuturor femeilor"
Ne desconsideri prea mult.Ne jignești indirect,într-un mod cât se poate de urât! Asemeni unui copil.Ei bine,ar trebui să știi că nu mai suntem cu „fete la fete,băieți la băieți".Suntem cu toții,bărbați și femei,pe o singură planetă. Măcar să ne respectăm unii pe alții! Egalitatea este cheia înțelegerii. Unii zic că noi vă datorăm ceva, alții că voi ne datorați noua diverse lucruri.Dar nu mai bine rămanem la egalitate, oferindu-ne reciproc înțelegere?
PS: De corectitudinea cu care ai copiat citatul din Biblie nu mă mai leg...
Cand o zbura porcu'!
Iar tu, ca "barbat" ce te afli, cu siguranta esti stapan doar pe mana ta dreapta. Sau stanga...aia opusa celei cu care butonezi telecomanda.
Si cam ce-ai vrea tu inapoi? Coasta (aia de Drac) din care a fost creata femeia? E adevarat ca mai mult va masturbati decat faceti sex? Intr-adevar nu mai aveti nevoie de femei.Sau? A.am uitat,nici copii nu va mai doriti,ca e mai bine lesbi, sau singur, sau homo.