Cel mai creativ cadou, l-am facut mamei mele, de 8 martie. Am scris o poezie foarte frumoasa pentru ea, am reusit sa il imprimez pe o foaie din ceara pe care am plastifiato. O are si acum si se pastreaza foarte bine. Tin minte, chiar a fost impresionata si s-a bucurat pana la lacrimi
O prietena mi-a facut cadou o floare din biletelele care ni-le trimite-am in timpul orelor.
Eu am primit la majorat de la cel mai bun prieten un breloc in forma de suseta pentru bebelusi)
Buna!
O cutie in care era o cutie in care era o cutiuta in care era o rola de hartie igienica in care era o cutie cu chibrituri in care era o cartela!
Cel mai tare!
De Craciunul trecut, tata a vrut sa ii faca o surpriza mamei (tata fiind plecat ) si a vrut sa vina. Asa ca i-am sugerat ca atunci cand vine sa il infasor intr-o hartie de cadou, iar mama cand a rupt hartia, a ramas placut surprinsa!
Un trandafir așezat pe o măsuță care avea alături o ceașcă cu ciocolata caldă, având forma de inimioară și pe toată măsuța fiind presărat petale roși de trandafiri ...Acest cadou a fost pregătit special pentru ziua mamei!
Buna! Odata, acum cativa ani am mers la un centru de copii abandonati si era si Craciunul. Am avut ocazia sa fac o fetita fericita si i-am cumparat haine, dulciuri si carti. Bucuria de pe fata ei era atat de mare incat am izbucnit in plans, vazand-o. A fost o zi nemaipomenita si cred ca si un dar frumos.
Cel mai creativ cadou l-am primit anul acesta de Mos Nicolae. Este vorba de mai multe obiecte dupa cum urmeaza:
1. O nuielusa decorata cu lana alba si rosie (infasurata la extremitatile batului) care pe mijloc are o capsula deschisa de bumbac(superba idee) si un con cu o fundita rosie;
2. inca o nuielusa (nu, nu am fost rea doar ca betele erau atat de frumoase incat parintii mei nu au putut alege unul singur ) foarte nonconformista, facuta dupa stilul victorian: in varf este prinsa o floare facuta din partituri de colinde peste care este lipita o steluta aurita, iar la baza, cu o danteluta roz este legat un buchetel de flori de levantica.
3. O decoratiune de pom care reprezinta un ingeras. Capul este facut dintr-o bila de lemn, aripile sunt facute din pene micute, mainile si aura facute din sarmulita aurita cu memorie iar fustita ingerasului este o floare de nufar (mai exact stadiul in care ajunge toamna, asemanatoare unor capsule maronii cu gauri la baza ce contin seminte.
Acest cadou m-a impresionat foarte mult, mai ales ca toate au fost realizate manual.
Bună TPU!
Mai demult am primit o carte făcută manual, un penar, dar cel mai creativ din punctul meu de vedere, am primit globuri și decorațiuni de brad pentru Crăciun făcute de mâna surori mele de 8 ani...A fost cel mai frumos cadou din inimă!
Am primit odata cand eram mai mica.O felie de pizza. Dar nu de mancat, dar am incercat de 13 ori. Daca o deschideai iti sarea un Angry Birds, mic, mic in fata. M-am speriat atat de tare cand l-am deschis incat am lesinat. Mi-am revenit in juma' de ora. Si apoi am ras o gramada ca era tare funny. Asta a fost in 2010. Inca il mai am.
O tableta cu abonament personalizat la cosmote + o prajitura in forma de Smart Phone.
Eu am facut o jucarie din ciocolata facuta de mine pentru sora mea si am primit o carte de 200 de pagini
Daca e Vorba de creativ. Dupa ce am vandut Laptopul Vaio seria Z.(model 2010) fratemeu fiind plecat in vizita in japonia mia dus un Sony Tablet Z. ceva ce chiar mi s pare mai creativ ca e ca si o bucata de ciocolata d usor si tine bateria aproape o saptamana.
Cand am facut 13 ani am primit o suzeta....si de Craciun la scoala am facut jocul ala cu tragi la sorti si persoana iti pica ii faci cadou am picat unei fete care sa zicem "nu eram pe placul ei " mi-a adus un biberon) Si de Craciun anul acesta trebuie sa ii fac cadou acelei fete si ii voi cumpara un cactus pentru ca este "impungoasa" =]]]]]]
Eu cred ca cel mai frumos cadou pe care il poti face unui prieten este acela de a fi prezent la petrecere
Noi suntem un grup de 3 fete, care suntem cele mai bune prietene... Si cand a fost ziua uneia dintre fete, eu si cealalta fata am gasit scuze (gen „am un concurs", „trebuie sa plec la bunici" sau „este ziua verisorului meu") si i-am zis fetei ca nu putem merge la aniversarea ei.
Iar cand am aparut la usa ei si i-am spus SURPRIZA! a fost foarte incantata si a zis ca nu se astepta sa venim la aniversarea ei... Pai tocmai de aceea era o surpriza :*
ATENTIE! CAND FACETI ASTFEL DE SURPRIZE, TREBUIE SA AVETI IN VEDERE URMATOARELE LUCRURI:
-Daca nu va anuntati colegul, nu inseamna ca nu trebuie sa-i anuntati parintii, deoarece e posibil sa aranjele pentrecerea pentru un anumit numar de persoane si cand se trezesc cu mai multe...
-cand intrati spuneti SURPRIZA! si cu telefonul mobil, inregistrati reactia prietenului
-anuntati-va si parintii vostri in legatura cu acest plan „diabolic". pentru a vedea daca sunt si ei de acord
-cumpara un cadou frumos, la fel de frumos ca si intrarea ta
-incearca sa aflii cine vine la petrecere adica... daca te trezesti cu niste puradei pe acolo?
-distreaza-te (la petrecere) cu prietenul tau, pentru a nu crede ca ai venit doar pentru tort
-daca prietenul te invita la aniversare, sa ii spui nu, dar daca nu te invita, ramai acasa (nu te auto-invita)
DISTRACTIE PLACUTA!
Am primit o cutie plina cu stelute din oirgami mici improscate cu vopsea de toate culorile.
allnamesweretaken întreabă:
DeeAnna. întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: