CONCURS: Care e cel mai creativ cadou primit vreodata?

CONCURS: Care e cel mai creativ cadou primit vreodata?
Later edit: Va multumim tare mult tuturor pentru participare. Premiul a fost castigat de Klepto :)

Oare ce si-ar dori?, Ce i-ar placea sa primeasca?, Ce cadou frumos as putea sa iau?
Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care ne chinuie de fiecare data in decembrie sau in preajma ocaziilor importante din viata noastra si a celor dragi. 

Pentru ca stim ce inseamna sa te framanti in cautarea cadoului perfect, anul acesta vrem sa va scapam de niste griji si sa va povestim despre super-prietenii nostri de la Exciting.ro, maestrii darurilor personalizate si facute cu mult, mult suflet. La ei pe site va asteapta cutii muzicale, bijuterii, tricouri, agende si jucarii, toate personalizabile si facute cat mai pe gustul celui care urmeaza sa le primeasca.

Si ca sa experimentati pe propriile simturi cat de tare e cand primesti un dar neasteptat si facut special pentru tine, va invitam la concurs. Cei de la Exciting.ro vor oferi o cutie muzicala personalizata celui mai interesant raspuns la intrebarea: Care e cel mai creativ cadou pe care l-ai facut sau pe care l-ai primit vreodata? Premiul il puteti personaliza pentru voi sau pentru cineva drag.

Va asteptam raspunsurile pana pe 19 decembrie, la ora 12.00, si apoi anuntam cine-a castigat ceva similar minunatiilor din imaginea de mai jos :) Mult succes!

Alexandra - TPU
67 răspunsuri:
| Funions a răspuns:

Cel mai creativ cadou, l-am facut mamei mele, de 8 martie. Am scris o poezie foarte frumoasa pentru ea, am reusit sa il imprimez pe o foaie din ceara pe care am plastifiato. O are si acum si se pastreaza foarte bine. Tin minte, chiar a fost impresionata si s-a bucurat pana la lacrimi

| lullaby23 a răspuns:

O prietena mi-a facut cadou o floare din biletelele care ni-le trimite-am in timpul orelor.

| vladeusebiu a răspuns:

Eu am primit la majorat de la cel mai bun prieten un breloc in forma de suseta pentru bebelusilaughing)

| Thesinger1 a răspuns:

Buna!
O cutie in care era o cutie in care era o cutiuta in care era o rola de hartie igienica in care era o cutie cu chibrituri in care era o cartela!
Cel mai tare!

| Allesya1097 a răspuns:

Am primit un tricou care scria pe el TE IUBESC.

| CristinaCtC a răspuns:

De Craciunul trecut, tata a vrut sa ii faca o surpriza mamei (tata fiind plecat ) si a vrut sa vina. Asa ca i-am sugerat ca atunci cand vine sa il infasor intr-o hartie de cadou, iar mama cand a rupt hartia, a ramas placut surprinsa! happy

| GiulianoSenior a răspuns:

Un trandafir așezat pe o măsuță care avea alături o ceașcă cu ciocolata caldă, având forma de inimioară și pe toată măsuța fiind presărat petale roși de trandafiri ...Acest cadou a fost pregătit special pentru ziua mamei! happy

| Happyintotdeauna37 a răspuns:

Un tricou cu mai multe poze cu mine pe el.

| Sophie26 a răspuns:

Buna! Odata, acum cativa ani am mers la un centru de copii abandonati si era si Craciunul. Am avut ocazia sa fac o fetita fericita si i-am cumparat haine, dulciuri si carti. Bucuria de pe fata ei era atat de mare incat am izbucnit in plans, vazand-o. A fost o zi nemaipomenita si cred ca si un dar frumos.

| elenushaha a răspuns:

O cutiuta muzicala sub forma de iphone 5 sau o prajitura iphone rolling on the floor

| ionutvas a răspuns:

Un BlackBerry cu android

| Danutsyk a răspuns:

O pictura foate frumoasa primita de la matusa mea big grin

| raluka66 a răspuns:

Cel mai creativ cadou l-am primit anul acesta de Mos Nicolae. Este vorba de mai multe obiecte dupa cum urmeaza:
1. O nuielusa decorata cu lana alba si rosie (infasurata la extremitatile batului) care pe mijloc are o capsula deschisa de bumbac(superba idee) si un con cu o fundita rosie;
2. inca o nuielusa (nu, nu am fost rea doar ca betele erau atat de frumoase incat parintii mei nu au putut alege unul singurlaughing ) foarte nonconformista, facuta dupa stilul victorian: in varf este prinsa o floare facuta din partituri de colinde peste care este lipita o steluta aurita, iar la baza, cu o danteluta roz este legat un buchetel de flori de levantica.
3. O decoratiune de pom care reprezinta un ingeras. Capul este facut dintr-o bila de lemn, aripile sunt facute din pene micute, mainile si aura facute din sarmulita aurita cu memorie iar fustita ingerasului este o floare de nufar (mai exact stadiul in care ajunge toamna, asemanatoare unor capsule maronii cu gauri la baza ce contin seminte.
Acest cadou m-a impresionat foarte mult, mai ales ca toate au fost realizate manual.

| Ciggaretto a răspuns:

Un tort cu doua buci pe el care era scris numele meu de ziua mea

| Beautifullady189 a răspuns:

Bună TPU!
Mai demult am primit o carte făcută manual, un penar, dar cel mai creativ din punctul meu de vedere, am primit globuri și decorațiuni de brad pentru Crăciun făcute de mâna surori mele de 8 ani...A fost cel mai frumos cadou din inimă!

Răspuns utilizator avertizat
| Lunabrisa a răspuns:

Am primit odata cand eram mai mica.O felie de pizza. Dar nu de mancat, dar am incercat de 13 ori. rolling on the floor Daca o deschideai iti sarea un Angry Birds, mic, mic in fata. M-am speriat atat de tare cand l-am deschis incat am lesinat. Mi-am revenit in juma' de ora. Si apoi am ras o gramada ca era tare funny. Asta a fost in 2010. Inca il mai am.

| AnaKk1N a răspuns:

Sosete. =]]]]]]]]]]]]]

| JustLiv a răspuns:

O tableta cu abonament personalizat la cosmote + o prajitura in forma de Smart Phone.

| violeta02 a răspuns:

Eu am facut o jucarie din ciocolata facuta de mine pentru sora mea si am primit o carte de 200 de pagini

| Subaru1982 a răspuns:

Daca e Vorba de creativ. Dupa ce am vandut Laptopul Vaio seria Z.(model 2010) fratemeu fiind plecat in vizita in japonia mia dus un Sony Tablet Z. ceva ce chiar mi s pare mai creativ ca e ca si o bucata de ciocolata d usor si tine bateria aproape o saptamana.

| Haruka25 a răspuns:

Cand am facut 13 ani am primit o suzeta....si de Craciun la scoala am facut jocul ala cu tragi la sorti si persoana iti pica ii faci cadou am picat unei fete care sa zicem "nu eram pe placul ei " mi-a adus un biberonlaughing) Si de Craciun anul acesta trebuie sa ii fac cadou acelei fete si ii voi cumpara un cactus pentru ca este "impungoasa" =]]]]]] tongue

| leodelasimnic05 a răspuns:

Un pian

| RalucaPisicuta a răspuns:

Eu cred ca cel mai frumos cadou pe care il poti face unui prieten este acela de a fi prezent la petrecerewinking
Noi suntem un grup de 3 fete, care suntem cele mai bune prietene... Si cand a fost ziua uneia dintre fete, eu si cealalta fata am gasit scuze (gen „am un concurs", „trebuie sa plec la bunici" sau „este ziua verisorului meu") si i-am zis fetei ca nu putem merge la aniversarea ei.
Iar cand am aparut la usa ei si i-am spus SURPRIZA! a fost foarte incantata si a zis ca nu se astepta sa venim la aniversarea ei... Pai tocmai de aceea era o surpriza :*
ATENTIE! CAND FACETI ASTFEL DE SURPRIZE, TREBUIE SA AVETI IN VEDERE URMATOARELE LUCRURI:
-Daca nu va anuntati colegul, nu inseamna ca nu trebuie sa-i anuntati parintii, deoarece e posibil sa aranjele pentrecerea pentru un anumit numar de persoane si cand se trezesc cu mai multe...
-cand intrati spuneti SURPRIZA! si cu telefonul mobil, inregistrati reactia prietenului
-anuntati-va si parintii vostri in legatura cu acest plan „diabolic". pentru a vedea daca sunt si ei de acord
-cumpara un cadou frumos, la fel de frumos ca si intrarea ta
-incearca sa aflii cine vine la petrecere adica... daca te trezesti cu niste puradei pe acolo?
-distreaza-te (la petrecere) cu prietenul tau, pentru a nu crede ca ai venit doar pentru tort
-daca prietenul te invita la aniversare, sa ii spui nu, dar daca nu te invita, ramai acasa (nu te auto-invita)

DISTRACTIE PLACUTA!

| doina99 a răspuns:

O papusica mica si draguta crosetata; un tablou din sirma taiata marunt

| xAndruWhiteX a răspuns:

Am primit o cutie plina cu stelute din oirgami mici improscate cu vopsea de toate culorile.

| AndreyutsaaDragutsaa20 a răspuns:

Libelula pretioasa!

| AncutSsa96 a răspuns:

Desfacator de sticle cu numarator electronic

| Babus_Delia_1990 a răspuns:

Cum ar fii....sa faci o petrecere!

| ionutz1z a răspuns:

Cel mai creativ cadou primit a fost un Pulover tricotat de matusa mea.

Întrebări similare