Cel mai creativ cadou a fost o discoteca la capitala Discoteca Albion V/o recomand str. Bucuresti in centru,, daca ai fost mereu intr/o discoteca linistita asta e ceva care la inceput ti se pare ca visezi restul merita sa aflati acolo, ramii surprins cu fiecare pas ce il faci,,, codoul oferit a fost un digital, o bluzita
O prietena mi-a facut cadou o floare din biletelele care ni-le trimite-am in timpul orelor.
Am primit o cutie plina cu stelute din oirgami mici improscate cu vopsea de toate culorile.
Daca e Vorba de creativ. Dupa ce am vandut Laptopul Vaio seria Z.(model 2010) fratemeu fiind plecat in vizita in japonia mia dus un Sony Tablet Z. ceva ce chiar mi s pare mai creativ ca e ca si o bucata de ciocolata d usor si tine bateria aproape o saptamana.
Pentru o prietena nascuta pe 29 februarie. Mereu se plangea ca e nascuta in ziua asta si multi uita cand e ziua ei, asa ca, impreuna cu alti doi prieteni am luat camera de filmat si am mers pe strazi rugand oameni de diferite culturi si nationalitati sa ii ureze in limba lor la multi ani. A fost un cadou superb. Anul acesta am primit de la o prietena de-a mamei portretul meu facut din hartie si ata si il ador.
Am cumparat unui copil de gradinita pentru a-i fi mai usor, un papagal vorbitor care inregistra toate spusele educatoarei, cantece, vorbe ale parintilor, sunete ale animalelor sau ale unor copii, replici din filme sau dialoguri. Acesta era viu colorat. Cred ca, l-am ajutat sa isi dezvolte capacitatea de a percepe, de a invata, de a se juca si mai ales, de a avea o companie placuta
Buna!
O cutie in care era o cutie in care era o cutiuta in care era o rola de hartie igienica in care era o cutie cu chibrituri in care era o cartela!
Cel mai tare!
Eu am primit la majorat de la cel mai bun prieten un breloc in forma de suseta pentru bebelusi)
Sunt o persoană destul de inventivă! Sinceră să fiu, niciodată nu am suficienți bani pentru a-i cumpăra cuiva un cadou, așa că ajung să fac ceva singură, să pun suflet în acel lucru mărunt pe care-l voi dărui!
Îmi place să muncesc la un cadou, astfel încât să arate cât de frumos posibil. O dată, am făcut cadou cu ocazia Mărțișorului niște broșe simpatice din aracet și aluat! Arătau foarte interesant!
De ziua mamei mele, i-am făcut acesteia precum cadou, un tablou pictat de către mine, făcut din coji de ouă. Însă și un tablou pictat pe sticlă!
Acum lucrez la o nouă „artă", ce va fi dată drept cadou unor persoane speciale pentru mine! Este o mini pictură, un tablou de iarnă cu ocazia Crăciunului, pictat pe coji de ouă, pe CD.
Un trandafir așezat pe o măsuță care avea alături o ceașcă cu ciocolata caldă, având forma de inimioară și pe toată măsuța fiind presărat petale roși de trandafiri ...Acest cadou a fost pregătit special pentru ziua mamei!
O vacanța de 2 zile in pădure intr-un cort împreuna cu 30 de prieteni ( era ziua mea de naștere).
Eu cred ca cel mai frumos cadou pe care il poti face unui prieten este acela de a fi prezent la petrecere
Noi suntem un grup de 3 fete, care suntem cele mai bune prietene... Si cand a fost ziua uneia dintre fete, eu si cealalta fata am gasit scuze (gen „am un concurs", „trebuie sa plec la bunici" sau „este ziua verisorului meu") si i-am zis fetei ca nu putem merge la aniversarea ei.
Iar cand am aparut la usa ei si i-am spus SURPRIZA! a fost foarte incantata si a zis ca nu se astepta sa venim la aniversarea ei... Pai tocmai de aceea era o surpriza :*
ATENTIE! CAND FACETI ASTFEL DE SURPRIZE, TREBUIE SA AVETI IN VEDERE URMATOARELE LUCRURI:
-Daca nu va anuntati colegul, nu inseamna ca nu trebuie sa-i anuntati parintii, deoarece e posibil sa aranjele pentrecerea pentru un anumit numar de persoane si cand se trezesc cu mai multe...
-cand intrati spuneti SURPRIZA! si cu telefonul mobil, inregistrati reactia prietenului
-anuntati-va si parintii vostri in legatura cu acest plan „diabolic". pentru a vedea daca sunt si ei de acord
-cumpara un cadou frumos, la fel de frumos ca si intrarea ta
-incearca sa aflii cine vine la petrecere adica... daca te trezesti cu niste puradei pe acolo?
-distreaza-te (la petrecere) cu prietenul tau, pentru a nu crede ca ai venit doar pentru tort
-daca prietenul te invita la aniversare, sa ii spui nu, dar daca nu te invita, ramai acasa (nu te auto-invita)
DISTRACTIE PLACUTA!
Cel mai creativ cadou pe care l-am facut a fost o felicitare in forma de camasa pe care am confectionat-o eu si pe care am daruit-o unui prieten ce a fost placut surprins la primire.
Buna! Odata, acum cativa ani am mers la un centru de copii abandonati si era si Craciunul. Am avut ocazia sa fac o fetita fericita si i-am cumparat haine, dulciuri si carti. Bucuria de pe fata ei era atat de mare incat am izbucnit in plans, vazand-o. A fost o zi nemaipomenita si cred ca si un dar frumos.
Cel mai creativ este clar doza de Grolsch făcut de un prieten boxă pentru mine. Adică aveam un obicei să ieșim în fiecare seară de vară la o doză de Grolsch și la începutul lui Septembrie mi-a făcut o boxă funcțională dintr-o simplă doză de bere, nu știu despre voi, dar mi se pare genială.
Ceva în genul ăsta : http://image.made-in-china.com/......MC526-.jpg
Buna! Pai intr-un an nu stiam ce sa-i fac surorii mele cadou, apoi am invatat origami si am realizat o lebada pe care o pastreza si acum ^.^
Am primit o carte personalizata in care fetita mea era rolul principal din partea sotului.Mi-a placut foarte mult.
Buna ziua!
nu am primit mai nimc de mic copil, ca asa erau vremurile, am primit doar eu si sora mea(care din pacate nu mai este) cate o pernuta, mi s-a parut cadoul cel mai frumos si pastrez si astazi acea pernuta.
Sarbatori fericite tuturor
allnamesweretaken întreabă:
DeeAnna. întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: