Cel mai creativ cadou l-am primit anul acesta de Mos Nicolae. Este vorba de mai multe obiecte dupa cum urmeaza:
1. O nuielusa decorata cu lana alba si rosie (infasurata la extremitatile batului) care pe mijloc are o capsula deschisa de bumbac(superba idee) si un con cu o fundita rosie;
2. inca o nuielusa (nu, nu am fost rea doar ca betele erau atat de frumoase incat parintii mei nu au putut alege unul singur ) foarte nonconformista, facuta dupa stilul victorian: in varf este prinsa o floare facuta din partituri de colinde peste care este lipita o steluta aurita, iar la baza, cu o danteluta roz este legat un buchetel de flori de levantica.
3. O decoratiune de pom care reprezinta un ingeras. Capul este facut dintr-o bila de lemn, aripile sunt facute din pene micute, mainile si aura facute din sarmulita aurita cu memorie iar fustita ingerasului este o floare de nufar (mai exact stadiul in care ajunge toamna, asemanatoare unor capsule maronii cu gauri la baza ce contin seminte.
Acest cadou m-a impresionat foarte mult, mai ales ca toate au fost realizate manual.
Dau cursuri de astronomie in scolile primare si colegii. Cel mai frumos cadou pe care l-am facut a fost o luneta astronomica de 70 de mm diametru lentilei cu care o fetita de 12 ani sub indrumarea mea a fotografiat Jupiter si cei patru sateliti ai sai si ca sa-i fac o surpriza am trimis fotografia facuta SI developata de ea la revista Astronomy din Marea Britanie cu toate detaliile tehnice de fotografiere, revistà care a publicat-o pe coperta si in plus i-a trimis suma de 1000 de livre sterline!
In cateva zile o sa se faca 2 ani de cand am primit cel mai creativ cadou. Nu spun ca nu am primit destule cadouri bune pana acuma, dar acesta a fost ceva diferit. Nu a costat bani, s-a consumat ceva mult mai important, timpul acelei persoane si a fost creat pentru mine si curiozitatea mea peste masura. Pentru toata lumea o sa para ceva banal, ceva simplu, dar nu l-as da pentru nimic. As prefera sa pierd orice altceva, dar acest obiect nu. Poate sunt eu mai defect, dar consider ca urarile, daruirea si timpul pierdut, se pastreaza in acel cadou. Daca as fi primit ceva scump, nu m-as fi bucurat la fel de tare, si nu as fi tinut asa de mult la el. Poate sunt eu mai ciudat, poate prea batran, dar un cadou bun nu trebuie sa aiba pretul de 3 sau 4 cifre, ci sa contina o parte din tine, un gand bun, o urare sincera.
Eu am primit o cutiuta hand-made, m-a cucerit faptul ca s-a depus efort pentru a fi facut, detaliile, mesajul, impachetarea, toate au fost facute de mana. Mesajul era real, a fost din suflet si a fost sincer.
Cum arata? La ce nu as renunta? Ce cadou m-ar putea face sa dau orice altceva, doar sa nu-l pierd? http://img577.imageshack.us/img577/7341/99ye.jpg
Asa arata, stiu ca o sa par "altfel", dar intr-o lume plina de persoane false, pretuiesc orice lucru "real" primit.
Cel mai creativ cadou facut de mine...
Am facut de la cadouri pline de ironie, pana la cadouri care m-ar face sa fac femeie pentru multe persoane, dar daca ar fi sa aleg, as alege cadoul cu cel mai neplacut aspect. Am facut acuma ceva timp 3 boboci de trandafiri din bucati de radiera colorata, cred ca a durat 2 zile sa-mi iasa "decent". Nu au iesit frumos, nici macar acceptabil (in opinia mea), dar fiindca eu neavand talent deloc, m-am straduit sa ii fac, m-am taiat de 3 ori si am iesit din vestita "zona de confort", sigur este pe locul 1.
Ferice de cei cu orice fel de talent, eu fiind invidios pe ei, deoarece neavand unul, ideile mele stagneaza si raman in stadiul de doar idei.
Sarbatori fericite tuturor.
Credeam ca nu o sa vina ziua asta, dar uite ca a venit. Felicitari Alexandra, asta da intrebare, mai ca-mi vine sa te iau in brate si sa nu-ti mai dau drumul deloc
Multi au sa rada cand au sa citeasca randurile pe care le scriu dar nu imi este rusine de ceea ce am sa scriu, aveam 12-13 ani, eram in clasa a saptea, era perioada aceasta cu cadourile facute intre colegi, eu neavand bani imi era rusine de crapam dar inventivitatea mi-a iesit in ajutor. Avand la indemana hartie si creioane colorate am desenat cateva flori iar sub ele am scris urmatoarele:
"Nici un cadou din lume nu ma face mai fericit decat sclipirea din ochi tai cand ai sa citesti aceste randuri"
Eu trebuia sa fac cadou unei fete care era cea mai respingatoare din clasa, cea mai "scortoasa" la suflet bineinteles ca am avut ajutorul doamne diriginte( imi stia situatia sociala) ea a vrut sa vada cum reactioneaza respectiva, mie nu-mi trece prin minte sa-i scriu asa ceva. Spre surprinderea mea am vazut-o pe respectia ca plange si ca se indreapta catre mine, eu m-am retras catre catedra spre doamna diriginta credeam ca ma ia la palme dar de unde? M-a pupat de doua ori dupa care a fugit afara din clasa, am ramas fara cuvinte, doamna diriginta radea si ma felicita dar degeaba, nici acasa nu mai stiu cum am ajuns dar de atunci mi-am dat seama ca nu trebuie sa ai bani ca sa fi fericit. Cadou creativ nu am primit dar astept cu nerabdare sa mi-l fac eu, din copilarie visez la o masinuta din aceea cu pedale o sa ma credeti nebun dar am sa-mi fac una mai mare cu roti de bicicleta, in genul unui cart dar fara motor Cum este gata am sa-i fac fotografii si am sa ma tot laud cu ea
allnamesweretaken întreabă:
DeeAnna. întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: