CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)

Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.

Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.

Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.

Mult succes!

282 răspunsuri:
| DanelutaBella a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/papuci-de-casa-oita
Nu am stat mult pe ginduri, deodata dupa ce am vazut acest cadou minunat mi-am adus aminte de momentele frumoase din copilaria mea....As dori mult sa fac acest cadou surioarei mele....Va multumesc :*

| Czm_Alecs_1995 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb.Am ales acest cadou pentru un prieten care nu are prea buna situatia financiara si ii mai dau eu un laptot si spun ca e din partea lui TPU.

| AdminFaraNume a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/farfurie-salbatica
Am ales acest cadou pentru ca prietenului meu ii plac foarte cadourile, si e foarte mancacios si as dori sa ii fac un cadou simplu si frumos.

| AdminFaraNume a răspuns:

Cine a castigat?

| Vecina23 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro Ar fi cel mai potrivit cadou pentru fiul meu.Este un impatimit al muzicii si chiar nu stiam ce sa ii iau de Craciun.

| GayGhery a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/ruleta-cu-shoturi. Prietenul meu este un adorator de petreceri, iar petrecere fara shoturi nu se poate.

| LorenaP a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/ochelari-cu-mustata-iepuras M-am oprit fix la el deoarece vreau sa il fac cadou prietenei mele care nu lipseste de la nicio petrecere.

| marina1234567890 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/jeleu-magic-curata-tot
Am ales acest cadou deoarece am o prietena care nu prea are grija de pc-ul ei asa ca o sai fie mai usor sa curete acum.

| Alinus95 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/ceainic-052-cu-infuzor Mama mea este o iubitoare a ceaiului.

Întrebări similare