Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!

Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:

La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?

Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.

Multa bafta!

161 răspunsuri:
| Nichita_Crystyna_1988 a răspuns:

In fiecare an astept vara cu un sentiment pe care nu reusesc niciodata sa îl definesc. De fiecare data e altfel si totusi mereu exista ceva, o senzatie care îmi învaluie sufletul si care ramâne acolo pâna târziu, în primele zile ale toamnei. Este un fel de melancolie fascinanta a unei veri minunate, prima noastra vara împreuna, pe care o retraiesc de fiecare data când rasare soarele în mare. De fiecare data este altfel, pentru ca în fiecare vara eu si iubitul meu traim alte clipe minunate pe care le ascundem apoi în suflet, ca pe o comoara de pret. E drept ca în escapadele noastre estivale mai lungi au loc si evenimente mai putin placute, însa pe acestea încercam sa le transformam în experiente inedite. De cele mai multe ori, eu sunt de vina si chiar daca recunosc asta, e greu sa schimb lucrurile. Micile conflicte pe care de multe ori le amplific la nesfârsit în timpul anului supravietuiesc uneori bucuriei pe care o împartasim amândoi din momentul în care ne desprindem de monotonia orasului pentru câteva zile.

Anul acesta mi-am propus sa ma întrec pe mine însami si sa transform vacanta noastra într-o saptamâna perfecta. Dupa lungi ezitari în alegerea locului, am decis sa ne petrecem cea mai mare parte a vacantei la munte si nu la mare, cum se întâmpla de obicei. Uneori iubitul meu ma uimeste prin alegeri spontane fata de care eu sunt mai sceptica. Spre surprinderea mea, a fost însa o vacanta perfecta în doi. Si asta pentru ca am respectat de comun acord câteva „reguli" banale pe care le-am discutat împreuna înainte de plecare...

| Nichita_Crystyna_1988 a răspuns:

Cine a castigat?

| meprincipessa a răspuns:

Pentru mine vacanta ideala este la mare: sa ma trezesc inainte de rasaritul soarelui ca sa-l pot intampina pe plaja, sa-i dau binete asa cum nu o pot face in multe zile din an. Apoi sa raman acolo si sa ma rasfat cu razele lui calde si iubitoare. Sa ascult apoi marea care, in fiecare an, imi spune sa ma bucur de fiecare clipa a vietii mele.

| andu4bidden a răspuns:

O destinatie exotica, pe plaja, la mare sau un safari prin Africa...happy

| Dan_Ababei_1967 a răspuns:

Intr-un catun izolat din Apuseni, departe de demanele, tigani, politicieni si alte gunoaie.Preferabil cu Stefanelul(4+) din dotare.Multe plimbari pe coclauri, aer curat, peisaje super, palinca beton.

| deeya_4624 a răspuns:

Zilele vacantei de vara s-au apropiat repede.toti copii isi fac planuri pentru bine meritata vacanta dupa un an scolar plin de realizari. Unii merg la bunici, altii la mare, la munte, toti sunt bucurosi.
Eu as vrea sa merg impreuna cu familia la mare.Imi place foarte mult apa inspumata, nisipul fin si cald de la malul marii. Restul vacantei mi-l petrec la bunici ajutandu-i la treburile gospodaresti. M-a intorc acasa aproape de inceputul anului scolar, dar pana atunci ma bucur de ultimele zile de vacanta la bunici. Urmaresc in fiecare zi randunelele de la streasina casei care isi pregatesc puisorii de plecare in tarile calde. Imi este greu caci si eu voi pleca si va ramane casa bunicilor fara randunele si fara randunici.
In apusul soarelui imi depan gandurile traite de-a lungul vacantei si le astern pe hartie care vor ramane amintiri in paginile copilariei mele.

| Silviu_Stefan_Nitu_1997 a răspuns:

Mie mi-ar placea un tur in jurul lumii. Din Olt, de unde sunt eu, sa vad cele mai frumoase atractii turistice din lume. As vrea sa fac poze la Statuia Libertatii, sa mananc la Colosseum, sa trec pe picioare Marele Zid Chinezesc, sa admir Statuia lui Iisus Christos toata ziua, si sa stau pe sezlong si sa ma joc pe tableta in Ibiza.

| AnnemarieBianca a răspuns:

Eu visez la o vacanta in minunata Grecie.As sta toata ziua pe plaja la soare (protejata de produsele de la Nivea) si la mare.Mi-ar place si o croaziera ca sa am posibilitatea de a vizita insulele Greciei.

| asminasmin a răspuns:

Vacanta ideala pentru mine ar fi sa stau 2 saptamani pe malul unui iaz la pescuit.

| asminasmin a răspuns:

Vacanta care mi-ar placea cel mai mult ar fi sa stau 2 saptamani pe malul unui iaz la pescuit.

| ALLYNA80 a răspuns:

Visez ca visez la umbra unui palmier in Seychelles, ca beau un cocktail cu umbreluta colorata, ca savurez o inghetata, si ca am parte de un masaj de relaxare. Dar...ma trezeste un miros greu: da, trec la schimbat scutece...IAR big grin

| popikaoana a răspuns:

As vrea sa stau la soare pe o insula pustie, fara telefon, ganduri la facultate, bani sau job; cu iubitul si catelul, si cea mai mare grija sa fie: daca mi-am dat cu crema pentru protectie solara sau nu.

| SMOT a răspuns:

Doresc sa ma bronzez pe linga lacul VIDRA, sa folosesc emulsii de plaja bune si seara sa maninc un pastrav cu ciuperci ( manatarci ) la foc de tabara. Cepoate fi mai frumos? Poate o tocana de galbiori cu multa verdeata!

| Claudia-Lavinia_Serafimciuc_1974 a răspuns:

Pentru ca eu tot am fost in vacante, as fi meschina sa ma gandesc tot la mine! M-as gandi cam cum ar fi vacanta perfecta pentru un copil care nu a vazut niciodata marea, care nu are curent electric in casa si care nu a vazut niciodata un film de desene animate. Nu am copii, dar mi-as dori o vacanta perfecta pentru un copil dintr-o familie fara posibilitati materiale. I-as arata marea, as fi alaturi de ele atunci cand ar construi primul sau castel de nisip si m-as bucura impreuna cu el atunci cand si-ar face prieteni la piscina. Cred ca vacanta mea perfecta s-ar vedea mult mai bine prin ochii unui copil care doar si-a imaginat ce fel arata marea.

| TPU.ro explică (pentru Claudia-Lavinia_Serafimciuc_1974):

Felicitari, Claudia! Te numeri printre castigatori. Ai primit pe e-mail informatiile de care avem nevoie de la tine pentru a intra in posesia premiului si iti asteptam raspunsul!

Alexandra - TPU

| Claudia-Lavinia_Serafimciuc_1974 a răspuns (pentru TPU.ro):

Multumesc foarte mult pentru premiul care tocmai ce a ajuns la mine! Cremele si emulsiile de plaja imi vor fi extrem de folositoare, avand in vedere ca am un tem sensibil la soare, iar lacul de unghii imi va da un aer de vacanta. Multumesc inca o data!

| TPU.ro explică (pentru Claudia-Lavinia_Serafimciuc_1974):

Ne bucuram foarte, foarte mult! O vara cat mai frumoasa!

Alexandra - TPU

| mamamia2 a răspuns:

Visez la o vacanta de vara care sa tina cel putin o luna. O luna intreaga doar pentru lenevit la soare pe un sezlong, o luna in care sa citesc cat mai mult, o luna in care sa ma plimb in fiecare seara pe faleza. Nici distractia nu trebuie sa lipseasca din vacanta mea. Concerte, cluburi si parcuri de distractie. Visez sa practic cat mai multe sporturi nautice, sa joc volei pe plaja, sa fac o baie noaptea in mare, sa privesc rasaritul. Visez ca la sfarsitul vacantei sa ma pot mandri cu un bronz frumos, un album plin de amintiri si cu alta pofta de viata.

| mamamia2 a răspuns:

Visez la o vacanta de vara care sa tina macar o luna. O luna intreaga doar pentru lenevit la soare pe un sezlong, o luna in care sa citesc cat mai mult, o luna in care sa ma plimb in fiecare seara pe faleza. Nici distractia nu trebuie sa lipseasca din vacanta mea. Concerte, cluburi si parcuri de distractie. Visez sa practic cat mai multe sporturi nautice, sa joc volei pe plaja, sa fac o baie noaptea in mare, sa privesc rasaritul. Visez ca la sfarsitul vacantei sa ma pot mandri cu un bronz frumos, un album plin de amintiri si cu alta pofta de viata.

| Tofan_Dumitrita_2001 a răspuns:

Vacanta perfecta este una de neuitat. Daca ar fi sa plec undeva in vacanta as alege Parisul cea mai romantita tara din lume.As vizita toate locurile si in deosebi turnul Eifel.Visez in continuare la acesta vacanta si stiu ca o so si indeplinesc

| Deliutzzaaaa a răspuns:

Pai mi-ar placea o excursie in Italia sau la Paris

| geta65 a răspuns:

Isez la o vacanta in hawaii, fara stress si griji

| Izabella_3868 a răspuns:

As dori sa am o vara pe care sa o pot povesti nepotilorhee hee. Iubesc marea si soarele, deci o vacanta in Maldive alaturi de cei mai trazniti prieteni ar fi ideala. O vacanta fara griji si preocupari, unde distractia si buna dispozitie sa faca legea!

| Corneliia a răspuns:

Visez la o vacanta de vara cum e asta, calduroasa; undeva pe o insula alaturi de o prietena unde se tin cele mai misto petreceri; unde sa ne distram maxim.

| Cîrstea_Cristina_1990 a răspuns:

Oriunde numai acasa nu ca m-am plictisit raaaauusad

| Cîrstea_Cristina_1990 a răspuns:

Mi-ar placea sa fac un tur al Romaniei, sa vizitez cele mai frumoase orase, la munte si apoi sa inchei cu o vacanta la mare de vreo 2-3 saptamanilove struck

| Ionela_Patriche_1980 a răspuns:

Sa ma relaxez la plaja, sa fac baie in mare si apoi iar sa ma relaxez

| mada90 a răspuns:

Eu visez o vacanta de vara la munte. e prea cald afara sa ma gandesc la mare!

| histria a răspuns:

De felul meu sunt mai nationalista! As merge in Bucovina, incercand sa redescopar acele frumuseti pe care le-am vazut doar in poze sau la televizor. As vizita manastirile si obligatoriu Putna, as admira albastrul Voronetului, as poposi la casa lui Creanga si m/as plimba pe sub teii lui Eminescu. De ce sa pleci afara cand sunt atatea de vazut si in tara?

| RoxanaMotas a răspuns:

Vara asta am o vacanta de 4 zile cu prietenii, dar as vrea si cateva zile doar eu cu iubitul sa vizitam pe unde nu am mai fost, in afara ar fi binehappy

| iuliaiulia95 a răspuns:

Vreau la mare.Nu am mai fost de vreo 4 ani, si acum parca ma apuca dorul. Vreau sa simt valurile, vreau sa ma pierd prin multimea de oameni care cauta doar un moment de relaxare, vreau ca pentru prima data sa imi pun ceasul si sa ma trezesc la 5-5.30 doar ca sa vad rasaritul..Hm.Si poate vreau si o iubire de o vara.Doar asa. ca sa nu mai fie nevoie sa fug dupa.

| denysse2005 a răspuns:

Mi-as dori o vacanta pe o plaja frumoasa, cu multi palmieri, si un nisip fin si auriu si apa bleu, sa stau la soare pe un sezlong

| ork a răspuns:

Visez la o vacanta de vara pe o insula mai putin populata incat sa ma pot relaxa si sa ma bucur de aceste produse. As vrea sa merg pe insula Amorgos din Grecia, o insula putin mai salbatica, insa foarte frumoasa.In mare parte as vrea sa ma bronzez dar si sa vizitez obiectivele turistice, impreuna cu prietenul meu.

Întrebări similare