Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!

Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:

La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?

Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.

Multa bafta!

161 răspunsuri:
| elenaely74 a răspuns:

Pentru mine vacanta perfecta este o vacanta unde pot sa ma relaxez dar in acelasi timp sa vizitez locuri interesante. Mi-ar place sa-mi petrec vacanta de vara pe Coasta de Azur unde ma pot relaxa la plaja sau unde pot vizita locuri ca Nissa, Monte Carlo sau Cannes

| Stresmik a răspuns:

Visez la o vacanţă în care să mă pot relaxa şi distra deoarece după tot efortul depus pentru a învăţa pe această vreme călduroasă atât pentru examenele din sesiune, cât şi pentru lucrarea de licenţă, spun eu...că merit!big grin Aş dori să mi-o petrec pe plaja Gulpiyuri deoarece este considerată unică în lume şi aş vrea că prind peşte ca vechii băştinaşi!big grin

| alexandrarus88 a răspuns:

Pe o insula exotica, pustie, doar eu si iubitul meu, o mare cristalina, albastra si o plaja cu nisip fin...

Întrebări similare