Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!
Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:
La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?
Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10, un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.
Multa bafta!
Pentru mine vacanta perfecta este o vacanta unde pot sa ma relaxez dar in acelasi timp sa vizitez locuri interesante. Mi-ar place sa-mi petrec vacanta de vara pe Coasta de Azur unde ma pot relaxa la plaja sau unde pot vizita locuri ca Nissa, Monte Carlo sau Cannes
Visez la o vacanţă în care să mă pot relaxa şi distra deoarece după tot efortul depus pentru a învăţa pe această vreme călduroasă atât pentru examenele din sesiune, cât şi pentru lucrarea de licenţă, spun eu...că merit! Aş dori să mi-o petrec pe plaja Gulpiyuri deoarece este considerată unică în lume şi aş vrea că prind peşte ca vechii băştinaşi!
Pe o insula exotica, pustie, doar eu si iubitul meu, o mare cristalina, albastra si o plaja cu nisip fin...