Ţinând cont de obiceiul tău de a trece la ignor utilizatorii incomozi, care îţi spun adevărul în faţă, tu, Ray, ce crezi?
Am citit asta in cartea gesturiilor tio recomand si asa tot stai la cabana macar citesti ceva )))), da ai dreptate, dar gandeste-te ca astia ajung la putere si ne conduc man asta e aiurea, bine Romania e deja daramata economic dar oare actuali politicieni au un pic de sinceritate?
Frate eu sunt paralel cu tot ce se intampla in ro atata timp cat duc o viata linistita financia nu imi pasa ce se intampla in tara
Daca ocolesti adevarul, in fata unor persoane in mod repetat, acei care-ti apreciaza calitatile, vor deveni mincinoase in timp sau dusmanii tai.Sau ai mei, daca la mine ma refer.
Nu stiu daca mincinosii sau, reformulat, eludatorii de adevar sunt populari. Poate numai cei care iti spun doar ce-ti place sa auzi(eludatorii).
Personal, in public, prefer sa fiu mintit, pentru ca as interpreta 'adevarul' care mi se spune ca pe o denigrare a mea. Sinceritatea, daca este cu adevarat sincera, o prefer intre 4 ochi, sau trei (daca sunt chior doar eu). Asta ca sa nuantam.
Cred ca la asta se referea acel studiu statistic.Si pare corect.
Persoanele sincere nu se lauda, spre exemplu. Iar persoanele modeste nu sunt 'bune candidate' la titlul de cea mai populara persoana. Cei populari exagereaza mereu, dand impresia persoanelor naive, care din pacate sunt multe, ca ei sunt cu mult peste nivelul celorlalti, au 2 capete in loc de unul si-o asa mai departe.
Deci mi-ar placea si mie eventual o poza cu o 'popularitate', insa asta e cel mai aproape posibil de acea persoana care il suport. Cine ar vrea un asemenea caracter in preajma sa?
Prefer sinceritatea. Dar sa nu fie excesiva. Adică daca vrei sa ma jignesti dintr-un anumit punct de vedere, mai bine nu-mi spune. M-as supara.