Nu poti fi impreuna cu cineva fara sa fie diferente de opinii.Te certi cu mama cu tata darmite cu partenera sau partenerul de viata.
Nu zic că este anormal dar până la urmă tot apar chiar dacă o perioadă destul de lungă totul e bine și frumos.
de ce nu? poti spune ce te deranjeaza si sa rezolvi problema si fara sa spargi farfurii sau sa te auda si vecinii, nu?
Cand sunt sentimente puternice apar si certurile. Daca ai pretentii mari si dai totul pentru partenerul tau, normal ca uneori te va mai deranja comportamentul lui, la fel si pe el.
O relatie fara certuri este una simpla, unde partenerii n-au pretentii unul de la altul.Pur si simplu stau impreuna din obisnuinta.
Mie nu mi se pare normal. Sa fie vorba de doua persoane identice in gandire si comportament? Ceva plictisitor.
Nu neaparat. sa fie destul de mature sa inteleaga ca tipatul unul la altul ca niste tampiti nu te ajuta cu nimic si nici nu rezolva nici o problema.
Nu. E vorba de toleranta. Mai precis inghitirea unor fapte, actiuni(cauzele aparitiei unei neintelegeri). Opiniile nu pot fi identice. Relatiile de genu nu rezista. Cand se umple paharul apare disconfortul unuia din cuplu.
Aha, deci dupa gandirea ta cand tipa ca tampiti inseamna ca se elibereaza sa-i fac bine, nu?
Si fac bine "
Depinde cum se manifesta fiecare. Nu trebuie sa tipi neaparat, ci sa iti arati tensiunea psihica, ce te deranjeaza. Certat poti fii si din moment ce ii intorci spatele, pleci etc...
Este normal, nu există relație fără certuri cum nu există babe tinere
E normal, eu si prietenul meu nu ne.am certat niciodata in 2 ani jumate, avem contraziceri bineinteles, dar cine nu are?