Orgoliu nu este bun la nimic atunci cand iubesti.Dar ai grija sa nu creada ca esti "fraiera"si poate sa faca ce vrea, sa se supere la cea mai mic cearta...ca stie el ca o sa il ierti si o sa cedezi.
Spun astea din propria experienta.
Orgoliu nu prea are ce cauta intr-o relatie si daca ti la baiatul respectiv renunta la orgoliu
Dacă dai tu prima un semn ești disperată? Păi dacă pleci de la premisa asta, poți nici să nu-l mai cauți.
Pai tot eu sa il caut dupa ce a gresit fata de mine? Proabil mentalitatea ta o are si el.
Chestia cu greșitul schimbă de tot situația. Trebuia să specifici asta, nu săpui orgoliul ca principal motiv pentru care nu vă căutați unul pe altul.
Este ca și cum vezi în același timp cu altcineva 1 leu pe jos, însă niciunul dintre voi nu se aplează după el ca să nu pară muritor de foame, cu totate că ambii ar vrea să-l ia. Până la urmă, cineva tot se va apleca după el, și va avea cu 1 leu mai mult în buzunar. Celălalt nu va avea nimic în plus. Cam așa stă treaba și cu orgoliul.
Multumesc oricum pentru raspuns. In mare parte am rezolvat!
Am avut parte de o asemenea persoana dar din pacate s-a terminat, a fost o relatie imposibila ca sa zic asa. De atunci nu am mai reusit sa mai tin la nimeni, nu ca nu mi-as fii dorit pentru ca recunosc, dragostea este un sentiment super... Mai astept poate voi intalni pe cineva de care sa ma reindragostesc. Deocamdata doar pierd timpul cu persoane cu care nu ma potrivesc.