Încearcă să-ți formezi un scut, împotriva oamenilor răi, să devii imună la bârfele celor din jur. În viață, întotdeauna vor exista oameni care iubesc să ofere, ori să primească informații, cât mai colorate, pe seama celuilalt. Din câte am înțeles, din postările tale anterioare, tu lucrezi în învățământ. Dacă ești titulară, nimeni nu îți poate lua locul de muncă. Dacă vezi că între tine și colegi nu există comunicare, ai și alte posibilități. Îți poți face un dosar de detașare, de transfer sau pretransfer la altă școală/liceu. Eu zic să fii puternică și să nu te lași intimidată. Doar cei puternici înving...
Chestia cu scutul, e mai greu pentru persoanele sensibile, nu toti sunt asa puternici incit sa poata sa ramina indiferenti la cele ce zic cei din jur. Insa chestia cu detasarea, cred ca e cel mai bun sfat. Sotia mea lucreaza si ea ca cadru didactic, si acum vreo 5 ani a gasit posibilitatea de a merge la o scoala privata, asta pe cand directoarea scolii se purta foarte urit cu ea, incit era stresata mai tot timpul, si venea de la scoala nervoasa, ea, careia ii place sa lucreze cu copii, ii place ce face, si se descarca pe mine, fara motiv. Ma bucur ca pe atunci am putut sa inteleg prin ce trece. A plecat cu transfer pentru un an (dupa 18 ani petrecuti in acea scoala), exista posibilitatea aceasta, cu conditia a se intoarca in decursul acelui an. Si, pentru ca lucrurile nu am mers deloc cum trebuia la scoala privata, s-a intors la vechiul ei post. Deci cred ca Annemarie07 poate profita si ea de chestia asta si sa plece in alta parte, macar pentru un timp
Indiferent de ce probleme ai avea, nimic nu scuza o atitudine urata, decat daca ai alte probleme care iti anuleaza constiinta. Ea pare ca stie foarte bine despre ce e vorba, si tocmai de aceea si-a creat o scuza pe care sa v-o arunce in fata cand nu-i convine ceva. Intreab-o din partea mea, de ce a facut copii daca nu poate sa-i creasca?
Daca as avea o oferta de lucru atractiva, cu siguranta as pleca cat mai repede.Deocamdata,insa,nu se prefigureaza nimic la orizont.Nu prea imi convine sa ma transfer la o scoala de la periferia orasului sau mai rau, la tara de vreme ce eu am luat 9, 20 la titularizare.Am mai facut naveta in primii doi ani in alt oras din judet pentru ca desi luasem prima nota, nu erau catedre scoase la concurs in orasul meu.
Da, deocamdata nu ai nici o oferta atractiva. Dar nu va fi intotdeauna asa. Informeaza-te mereu, cauta sa vezi ce posturi sunt disponibile, si la momentul potrivit vei gasi ceea ce iti va conveni incit sa fii multumita de noul tau post
Eliza622 întreabă: