| Coquinne a întrebat:

Considerati mediocra sau cu intelect redus o persoana care nu e cinefila sau melomana (de obicei astea merg mana in mana)?

ati intalnit persoane inteligente dar care nu erau melomane sau cinefile?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cunoscut oameni inteligenti care ascultau manele. Prima data cand mi s-a intamplat treaba asta am avut un soc, nu am crezut ca e posibil ca un individ inteligent sa nu simta repulsie cand asculta un astfel de gen muzical. Dupa care am inteles ca treaba asta nu are legatura cu inteligenta, ci cu indiferenta. Exista oameni inteligenti care sunt atat de relaxati emotional incat nu le pasa daca exista sau nu manele sau daca acest gen de muzica ar fi nociv, intr-o anumita masura. Pentru ei e doar muzica si o ocazie sa se simta bine, nimic mai mult, nimic mai putin.

Am intalnit oameni destepti care nu sunt nici cinefili, nici melomani si care nu aveau nici simtul umorului. Pare greu de crezut dar exista astfel de oameni.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Inteligenţa e de mai multe feluri, la fel şi interesele. Nu cred că se pot eticheta oamenii aşa uşor.

Având însă pasiune pentru muzică şi cinematografie, tind probabil să fiu atrasă de oameni care au la rândul său aceste pasiuni, îmi captează mai uşor atenţia şi interesul, vorbim limbi similare.

Oameni inteligenţi în felul său, dar lipsiţi de o latură artistică probabil am întâlnit într-un fel sau altul, dar nu aş putea să spun că îi înţeleg suficient, cât să simt că putem avea o comunicare plină, netrunchiată.
Până şi câinele meu e meloman. tongue

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu neaparat.
Eu daca ascult muzica, dar nu prea ma uit la filme sunt pe jumatate inteligenta?
Mai degraba cred ca sunt niste pasiuni!

| darrio2007 a răspuns:

Inteligenta nu sta in cate filme vezi sau cata(sau ce)muzica asculti.Manelele sunt ascultate de multi.Dar gradul de inteligenta al ascultatorilor nu pot spune ca este foarte ridicat.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru NOname):

Ai un caine meloman? Bravo, cred ca asculti muzica la grei!laughing
Cred ca animalele preiau din placerile stapanilor, macar are anumite preferinte?
Sper sa nu urle ca vecinii nu au nicio vina!rolling on the floor

NOname
| NOname a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Are gusturi mai bune decât majoritatea dintre ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am intalnit asemenea persoane care asculta manele dar invatau bine si au ajuns cineva pe capul lor.

Mediocri sau cu intelect redus mi se par mai degraba oamenii care se pretind mari melomani sau cinefili dar nu stiu sa-ti spuna ce prefera cu adevarat cel mai mult.

| RAY a răspuns:

Nu vad nici o legatura intre inteligenta si exemplele date de tine

| Sociopat a răspuns:

Faptul ca nu ai cunostinte in materie de muzica si filme nu inseamna ca esti mediocru. Inseamna doar ca nu e -your cup of tea-. Evident, daca vorbesti cu un cinefil sau meloman, ala mereu te va intreba de filme si muzica si va ajunge sa considere o risipa te timp conversatia cu tine. De asemenea, crima mai mare nu e sa zici ca nu-ti plac filmele ci sa sustii ca esti cinefil si tu sa fi vazut doar filme gen Fast&Furious, Transformers, Avengers,