Relax! GuViDu a fost experiment social-economic si de control al " turmei "! Exista armament biologic ×50 Mortal fata de Guvid! Da! Pe " agenda " elitei de vreo 40 de ani este mizeria asta cu reducerea populației! Si o vor face intr-un mod sau altul! Acu " au gasit alta " jucărie " mai bănoasă războiul Ukraina -Rusia, criza Israel - Iran! Lumea asta este o tabla de SAH pe care smecherii MUTA piesele si Trilioanele de $$$$ - cum vrea muschiu lor!
Normal că a fost făcut în laborator covidul, mă îndoiesc că ar fi fost o "greșeală" toată situația.
Cat despre vaccin, nu mă pronunț
Explica asta : Inainte de Guvid folosirea mastilor si manusilor ERA restrânsă doar la spitale si clinici! SI BOOOM! Dintr-o data placa spre Europa si toata Lumea o veste! PANDEMIE! Sta toata " turma " cu masca pe nas, isi freacă mâinile cu GEL " dezinfectant " 70 % din situatii o apa chioară sau cu 30-40 % Alcool in MOD REAL! DESI pe etichete era trecut cu mare pompa 70 % concentrație alcoolica sa CRAPE GuViDu ala nenorocit! S-au facut VAGOANE de bani in PANDEMIE cu măsti, mănuși, dezinfectanti diluati si alte mizerii!
Ce-ai mamaie de te iei de toata lumea? iar n-a venit pensia?
Nu stiu sigur daca a fost pandemie pe bune sau a fost totul pus la cale cert este ca a fost extrem de prost gestionata.
In pandemie oligarhii au devenit si mai bogati iar saracii si mai saraci, pe langa asta, au aparut peste noapte alti bogatani, e clar ca cineva a profitat la maxim.
Lasa nu fi suparata, asa e la batranete te doboara singuratatea, te compatimesc.
"Hai norocel" - iar ai dat-o-n bară! Nu-i bai, mai incearcă
Nu e cazul, nu-mi bat capul cu oameni care traiesc in mediul virtual, doar conversez si atat.
Banuiesc ca reprezinta contradictia dintre religie si evolutie sau cum ironic vorbind, religiosii au un comportament primitiv ca al primatelor din epoca primitiva.
georgexxl întreabă: