| Mindfulness a întrebat:

Crăciun fericit tuturor!
Neavând alternative am comandat prin Glovo! Pe Glovo suma cu tot cu taxe era în jur de 60 de lei,eu am platit exact cat mi-a arătat pe Glovo, dar când vine curierul vad pe bonul fiscal cu 5 lei in plus pentru ambalaje! Eu nu am mai platit și ambalajele m-am dus cu suma fixa,cat îmi arată pe glovo,acolo nu îmi arată și ambalajele!
Am procedat eronat că nu i-am dat banii pe ambalaje? Eu am platit cat mi-a arătat pe Glovo nu stiam de ambalaje! Am mai comandat eu prin Glovo și nu plăteam ambalajele decât dacă le selectam eu ceea ce era obligatoriu, adică nu puteai comanda acel produs daca nu bifai că plătești gen 1 leu și ambalajul! Mie nu mi-a cerut,nu am bifat sa plătesc ambalajele in care a venit mâncarea!
Am procedat corect sau am greșit eu?
Oricum mi-au anulat prima comanda din cauza unui curier a preluat alt curier comanda, a avut intarziere 20-30 de minute!
Voi ce făceați in cazul de față? Când i-am zis suma nu mi-a zis sa ii aduc și restul pentru ambalaje! S-a dus spre mașină și eu spre casa.
Eu nu am mai pățit așa prin glovo sa plătesc niste produse și să îmi arate pe bon că trebuie să plătesc ceva in plus și pentru ambalaje!

Răspuns Câştigător
| Konkistador a răspuns:

Pai daca tu nu ai bifat ambalajele si pe bonul fiscal ti-a aparut taxa de ambalaje o fi vreo smecherie prin care restaurantele mai fac un ban de pe urma naivilor, si ce spun ei, lasa ca daca a comandat de 65 de lei fraierul nu se mai uita la 5 lei, hai sa-i punem ambalajele in tarif si sa speram ca o sa plateasca in plus, tu trebuie sa platesti exact cat scrie in aplicatie, ceea ce au facut ei este ceva ilegal si le poti face reclamatie la glovo

6 răspunsuri:
| Theodor294 a răspuns:

Recomand Bolt Food, este mai ieftin.

| RAY a răspuns:

Nu am patit asa ceva inca, dupa ce ca e scump sa te puna si sa platesti pentru plastic e bataie de joc, sa vb cu clovo despre asta

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Nu e ok pe glovo sa îmi arate plata cu tot cu taxe și când îmi aduce comanda sa vad că îmi pune și ambalaje. Trebuia să plătesc și ambalajele? Curierul nu mi-a cerut dar eu mă simt aiurea, dar și ei sunt hoți

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Cred că furculița și lingura trebuia plătite naiba știe ce politica au ei

| Mindfulness explică (pentru Theodor294):

L-am instalat, tot aceleași prețuri că pe Glovo! Dar la început ai reducere câteva zile gen 20% la KFC daca dai o comanda mai mare de 55 lei.