anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca eram prin a -9-a sau mai departe, a venit nebuna de romana (profa ) si ne-a dat un test fulger. Nu mai tin minte despre ce era vorba dar eu am scris ce m-a dus capul, ceva parca de dragoste ca doamna profesoara m-a scos in fata colegilor si mi-a citit lucrarea pe care eu cu sirguinta am scris-o, suna cam asa:
Dupa ce parintii mei sau culcat am iesit pe fereastra afara si am plecat catre Mariuca, numai Mariuca aveam in minte dupa ce nebuna mi-a luat mina si a bagat-o la pasarica. Mai oameni buni, imi este rusine sa va zic dar asta e, mama mi-a zis ca atita timp cit sint mic nu am voie sa pun mina pe pasarica la fete ca ma musca si daca cumva vad fete dezbracate la girla sa intorc imediat privirea ca ramin orb laughing Doamne ce-i mai zic mamii acum, nu mai eu stiu, sa revenim la Mariuca, am ajuns in gradina la ea si am fluierat un semnal numai de noi stiut si hop a aparut codana vereeeeee numai Mariuca vedeam in fata ochilor (asa am scris in test ). A sunat de pauza si mi-a luat zgripturoaica hirtia fara sa-mi dau seama ce am scris, intrebarea mea este daca voua vi sa intimplat asa ceva, adica sai ai un subiect si tu sa scrii ce te doare?
Cu cel mai al dracului respect, al vostru Tilica

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Evident! Este absolut simptomatic pentru cineva care gandeste DOAR cu ce are in pantaloni. Si... dintre cele doua personaje din clasa, imi pare rau sa te anunt ca unul e dus cu pluta. Si NU ma refer la profa.

| Silvia a răspuns:

Ce amuzant eşti yawn

| Barajag a răspuns:

Offf, afurisita zgripturoaica, mie mi s-a intamplat chiar saptamana trecuta cand am dat testul la cursul de suedeza, in loc sa raspund la intrebarile lor, am raspuns la intrebarile mele.Acum ma gandesc asa:fie ce-o fihee heeO zi buna!

| gigiro a răspuns:

De unde rezulta ca profa era nebuna, iar tu.indragostit. Mie nu mi se pare hazliu, doar lipsit de respect.

| Morphine21 a răspuns:

Tare fazarolling on the floor)
in locu tau crapam de rusine
laughing)
copilaria:-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

gigiro, de ce nu gigiviena? nu vreau sa fiu critic dar pe cei care ati tradat poporul si in loc sa suferiti cu noi ati fugit care mai de care, tu in austria, fratimiu in austria, sor'mea in austria, dar ce are austria asta frate... e un loc numai lapte si miere? respect fata de cine, de aia care la sfirsitul anului isi cerea tributul? mai gigiau eu am respect de catedra ca d'aia sunt cine sunt adicatelea un mare sudor, asa ca vezi-ti de alpii tai si nu-ti mai da cu parerea daca nu gusti umorul, am zis!