Totul depinde sa gasesti un om pe aceeasi lungime de unda cu tione. Daca se intimpla, totul e posibil.
DaBineinteles Pe TPU se poate asta.Il cunosti mai bine, sti ce pareri are...mai multe
Nony, sa stii ca si eu cred .
Adica aici pe TPU, ii poti urmari stilul. Daca "corespunde" cerintelor tale, posibil.
Da!
eu am deja un prieten bun, dar sa stii ca a durat ceva pana am inceput sa am incredere in el!
si mai am cativa prieteni ...care sunt foarte saritori la nevoie...
in concluzie :
da, se pot lega prietenii!
Da, de ce nu oare s-ar putea lega prietenii adevarate?!
O seara faina!
Daniel.
. s-ar putea.eu mai comunic prin privat cu cineva si mai vorbim despre multe in general
Da...de ce nu? Trebuie sa-ti gasesti pe cineva... Iar ca sa fie o prietenie adevarata si sa ajungi sa te cunosti, este mai bine sa-ti gasesti pe cineva de varsta ta, si din orasul tau... Iar cand credeti ca va cunoasteti voi mai bine., puteti sa va intalniti.
Se poate dar depinde f mult si de persoane...nu orcine poate avea incredere intr-un strain sau inv.:
De ce sa nu se poata lega orice e posibil, cu un raspuns poate vrajesti inima cuiva sau poate te leaga acel raspuns de intrebarea pusa de tine, si iei legatura cu acea persoana pentru mai multe sfaturi
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: