| Nolkyz a întrebat:

Credeti ca ar fi necesara efectuarea unui test de inteligenta la inregistrarea pe acest site?

26 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Dar sunt de acord cu aplicarea regulilor spartane, la nastere.

| onasis1961 a răspuns:

Păi daca s-ar face testul 90% nu ar fi pe aici!

| AlinaOneDirection a răspuns:

Măcar un test de gramatică.

| Purgatoriu a răspuns:

Nu stiu dar ar trebui efectuat unul atunci cand unii se gandesc sa faca un copil.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Wau, tu ai gânduri "criminale", intenționezi să faci o... triere surprise? Întrebarea e: Câți vor mai rămâne pe site după acest test laughing?

| Nolkyz explică (pentru floresdemayo):

Ei, bine... Eu nu am de gand nimic, dar daca as putea face ceva, cu siguranta ar fi un test, macar cum zicea "alina10star", de gramatica. N-ar mai fi nevoie nici de autocorrect-ul asta, care, ramanand vorba intre noi, nu e intotdeauna eficient. laughing

| floresdemayo a răspuns (pentru Nolkyz):

Știu că ai glumit, dar întrebarea ta chiar m-a amuzat! Cu siguranță, roboțelul nu poate face chiar tot. Probabil ai descoperit o "avalanșă" de greșeli doar într-un singur răspuns, iar asta te-a contrariat. Obișnuiește-te, gramatica e grea big grin. Mai ales dacă nu te pasionează laughing.

| zurick a răspuns:

Nu pentru ca e mai haios sa vezi o multime de perle.

| Ibrahimovic a răspuns:

Poate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, că ar fi prea pustiu site-ul după aia. Şi nu ar mai avea niciun farmec. Ce ar fi TPU fără toţi bizarii care pun întrebări idioate?

| Nolkyz explică (pentru anonim_4396):

Ei bine, un test de 10 puncte, ai obtinut sub 5, ti se recomanda o carte ori cate o lectie zilnica laughing. Dar vise, ca astia nici temele de la scoala nu si le fac si cer cate o compunere aici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi o idee bună.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Esti nebun/a?
Vrei sa ramana site-ul aproape gol? (95% din useri ar disparea)

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Nu... laughing Eu as opta pentru un test psihologic.

| iInfinityDarkness a răspuns:

Ar trebui deoarece mentalitatea unora e scazuta laughing

| ๖ClaSSic a răspuns:

Poate... macar unul de gramatica. Dar unde ar mai fi distractia? laughing

| Nolkyz explică (pentru ๖ClaSSic):

Distractie, distractie... Dar pana cand, dom'le? Ca ajungi la un moment dat in care nu mai e amuzant si incepe sa te ingrijoreze situatia laughing.

| ๖ClaSSic a răspuns (pentru Nolkyz):

laughing E adevarat... si (cum am mai raspuns si la alta intrebare) - Poate nu isi dau seama de greselile pe care le fac... nu realizeaza ca sunt niste agramatihee hee Chiar ma fac sa cred uneori ca limba romana trebuie inmormantata laughing.

| mary4048 a răspuns:

Spatiul virtual apartine si prostilor in aceeasi masura ca si celor inteligenti! E problema lor daca vor sa fie ridicoli sau sa se faca de ras!

| xxx8 a răspuns:

Dap ar fi ceva ok adica avem oracol deja pe acest site avem tot ce este nevoie doar testul de inteligenta ar mai lipsiwinking

| Nolkyz explică (pentru xxx8):

Chiar ma gandeam la ceva de genul. In loc de "ce fel de sandwich preferi sa mananci la McDonald's?" sau "cu cine faci banking?", macar niste intrebari de cultura generala.

| xxx8 a răspuns (pentru Nolkyz):

Bine punctatwinking

| boylivgume a răspuns:

Probabil! laughing buna asta!

| UnOmModest a răspuns:

Hmm. Pentru anumite persoane de ce nu?

| anana19 a răspuns:

Ar cam fi nevoie. Cel putin de un test de gramatica.

| Criss_Mary_1987 a răspuns:

Daca consideri ca nu ai nevoie nu.