Nu stiu dar ar trebui efectuat unul atunci cand unii se gandesc sa faca un copil.
Wau, tu ai gânduri "criminale", intenționezi să faci o... triere ? Întrebarea e: Câți vor mai rămâne pe site după acest test ?
Ei, bine... Eu nu am de gand nimic, dar daca as putea face ceva, cu siguranta ar fi un test, macar cum zicea "alina10star", de gramatica. N-ar mai fi nevoie nici de autocorrect-ul asta, care, ramanand vorba intre noi, nu e intotdeauna eficient.
Știu că ai glumit, dar întrebarea ta chiar m-a amuzat! Cu siguranță, roboțelul nu poate face chiar tot. Probabil ai descoperit o "avalanșă" de greșeli doar într-un singur răspuns, iar asta te-a contrariat. Obișnuiește-te, gramatica e grea . Mai ales dacă nu te pasionează .
Nu, că ar fi prea pustiu site-ul după aia. Şi nu ar mai avea niciun farmec. Ce ar fi TPU fără toţi bizarii care pun întrebări idioate?
Ei bine, un test de 10 puncte, ai obtinut sub 5, ti se recomanda o carte ori cate o lectie zilnica . Dar vise, ca astia nici temele de la scoala nu si le fac si cer cate o compunere aici...
Esti nebun/a?
Vrei sa ramana site-ul aproape gol? (95% din useri ar disparea)
Spatiul virtual apartine si prostilor in aceeasi masura ca si celor inteligenti! E problema lor daca vor sa fie ridicoli sau sa se faca de ras!
Dap ar fi ceva ok adica avem oracol deja pe acest site avem tot ce este nevoie doar testul de inteligenta ar mai lipsi
MadaAwwr întreabă: