| Nolkyz a întrebat:

Credeti ca ar fi necesara efectuarea unui test de inteligenta la inregistrarea pe acest site?

26 răspunsuri:
| UnOmModest a răspuns:

Hmm. Pentru anumite persoane de ce nu?

| Criss_Mary_1987 a răspuns:

Daca consideri ca nu ai nevoie nu.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Dar sunt de acord cu aplicarea regulilor spartane, la nastere.

| anana19 a răspuns:

Ar cam fi nevoie. Cel putin de un test de gramatica.

| iInfinityDarkness a răspuns:

Ar trebui deoarece mentalitatea unora e scazuta laughing

| mary4048 a răspuns:

Spatiul virtual apartine si prostilor in aceeasi masura ca si celor inteligenti! E problema lor daca vor sa fie ridicoli sau sa se faca de ras!

| zurick a răspuns:

Nu pentru ca e mai haios sa vezi o multime de perle.

| Ibrahimovic a răspuns:

Poate!

| AlinaOneDirection a răspuns:

Măcar un test de gramatică.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Wau, tu ai gânduri "criminale", intenționezi să faci o... triere surprise? Întrebarea e: Câți vor mai rămâne pe site după acest test laughing?

| Nolkyz explică (pentru floresdemayo):

Ei, bine... Eu nu am de gand nimic, dar daca as putea face ceva, cu siguranta ar fi un test, macar cum zicea "alina10star", de gramatica. N-ar mai fi nevoie nici de autocorrect-ul asta, care, ramanand vorba intre noi, nu e intotdeauna eficient. laughing

| ๖ClaSSic a răspuns:

Poate... macar unul de gramatica. Dar unde ar mai fi distractia? laughing

| Nolkyz explică (pentru ๖ClaSSic):

Distractie, distractie... Dar pana cand, dom'le? Ca ajungi la un moment dat in care nu mai e amuzant si incepe sa te ingrijoreze situatia laughing.

| onasis1961 a răspuns:

Păi daca s-ar face testul 90% nu ar fi pe aici!

| ๖ClaSSic a răspuns (pentru Nolkyz):

laughing E adevarat... si (cum am mai raspuns si la alta intrebare) - Poate nu isi dau seama de greselile pe care le fac... nu realizeaza ca sunt niste agramatihee hee Chiar ma fac sa cred uneori ca limba romana trebuie inmormantata laughing.

| xxx8 a răspuns:

Dap ar fi ceva ok adica avem oracol deja pe acest site avem tot ce este nevoie doar testul de inteligenta ar mai lipsiwinking

| Nolkyz explică (pentru xxx8):

Chiar ma gandeam la ceva de genul. In loc de "ce fel de sandwich preferi sa mananci la McDonald's?" sau "cu cine faci banking?", macar niste intrebari de cultura generala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, că ar fi prea pustiu site-ul după aia. Şi nu ar mai avea niciun farmec. Ce ar fi TPU fără toţi bizarii care pun întrebări idioate?

| xxx8 a răspuns (pentru Nolkyz):

Bine punctatwinking

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Nolkyz):

Știu că ai glumit, dar întrebarea ta chiar m-a amuzat! Cu siguranță, roboțelul nu poate face chiar tot. Probabil ai descoperit o "avalanșă" de greșeli doar într-un singur răspuns, iar asta te-a contrariat. Obișnuiește-te, gramatica e grea big grin. Mai ales dacă nu te pasionează laughing.

| Nolkyz explică (pentru anonim_4396):

Ei bine, un test de 10 puncte, ai obtinut sub 5, ti se recomanda o carte ori cate o lectie zilnica laughing. Dar vise, ca astia nici temele de la scoala nu si le fac si cer cate o compunere aici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi o idee bună.

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Nu... laughing Eu as opta pentru un test psihologic.

| Purgatoriu a răspuns:

Nu stiu dar ar trebui efectuat unul atunci cand unii se gandesc sa faca un copil.

| boylivgume a răspuns:

Probabil! laughing buna asta!

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Esti nebun/a?
Vrei sa ramana site-ul aproape gol? (95% din useri ar disparea)