Astia care spun ca aspectul fizic nu conteaza se mint singuri si traiesc intr-o bula colosala a ipocriziei, dar ii lasam sa traieasca viata de basme pana cand realitatea ii trezeste...sau nu.
E drept ca toti vom suferi modificari odata cu trecerea timpului, ni se mai atrofiaza corpul, apar modificari la fizionomie, capatam aspect de mosi, ne topim pe picioare dar asta e viata, pana acolo e cale lunga fiind un proces relativ lent, trebuie sa profitam de tinerete ca ea e apogeul vietii, daca trece tineretea viata devine un chin, trecand peste poliloghia asta...aspectul fizic este usa intotdeauna, e primul impact, tu nu ai de unde sa stii cum e persoana aia atunci cand o vezi, te atrag anumite trasaturi la fizic, tu nu ai cum sa cunosti un om 100% nici daca stai cu el sub acelasi acoperis toata viata, nu il poti citi cu totul si de asta ma amuza argumentul celor care zic care pe ei ii atrage doar caracterul. Dupa ce treci de usa, adica te simti atras fizic de cineva, ii cunosti interiorul (incaperea) unde aici iti pot fi simpatice anumite trasaturi de caracter, dar motorul va fi tot aspectul fizic, daca dispare atractia fizica, relatia e cam pa, ideal ar fi sa te atraga ambele elemente ca ambele reprezinta o persoana cu totul. E trist dar asta e adevarul, aspectul fizic iti poate influenta foarte mult relatiile cu oamenii in general dar mai ales pe cele amoroase, nu e o societate superficiala, pur si simplu ne sar prima si prima oara aspectele fizice. Daca nu iti place fizic o persoana acolo s-a cam terminat.
Mai sunt unii de ii vezi fiorosi la fata si au o voce subtire si sunt pisoi de fapt, dar mai sunt si d-astia care par linistiti dar daca ii superi te-au rupt cu bataia, la asta ma refer, aici poate fi inselator aspectul fizic.
Si eu sunt total de acord ca aspectul fizic declanseaza atractia de inceput, scanteia, flacara insa se intensifica si prin celelalte calitati ce tin de moral. Daca ai suflet bun si d-astea dar nu atagi cu fizicul atunci nu starnesti partea aia erotica care e cea mai importanta cand vine vorba de relatii, practic va fi o relatie platonica.
Auzi amice, cum îi poți pune tu pe toți în aceași oală?
Tu crezi că toți oamenii de pe această planetă gândesc la fel?
Cum ai ajuns tu la asceastă concluzie?
Ce studiu ai făcut?
Nu aș fi intervenit dar văd că bații câmpii pe aici cu aceași idee, again and again, over and over.
De unde știi tu că cei care zic că inteligența și sufletul a fost punctul de reper în atracție, mint? Hm?
Te-ai transpus tu în mintea lor să vezi ce și cum gândesc sau vorbești ca să te afli în treabă ori proiectezi modul tău de gândire asupra tuturor?
It's wrong and insane.
Acum îmi dau seama că niciodată în viața ta nu ai legat o relație emoțională/afectivă cu o femeie.
Nu te mai mira de ce ești singur la 44 de ani cât ai zis că ai.
Și nu, nu e din cauza la fizic, cum gândește mintea ta blocată pe aceași concepție, dar motivele nu ții le mai explic, deoarece tot ca tine vei gândi, pentru că, așa cum zicea un user pe aici: Părerea ta rămâne aceași, orice ți-ar spune alții și oricâte argumente ți-ar aduce.
Rămâi cu aceași ochelari de cal mari și opaci pe care-i porți.
You'll never be able to see over the fence.
Ii bag pe toti in aceiasi oala, sau aproape pe toti (am zis ca sunt si exceptii), ca asta e natura umana! Citeste psihologia evolutionista si afla natura umana.
Am explicat si nu ai inteles nimic, negi desi stii ca nu este asa, stii f bine ca nu e asa, sau o fi la tine fiind la exceptii, insa stii ca la restul nu e asa.
Astia suntem, poti tu sa te minti cat vrei! Realitatea e asta care o zic, si orice om sincer ti-o va spune, doar mincinosii sau aia care nu-si dau seama or sa nege, sau aia care n-au frumusete si na, zic ca nu conteaza.
Si oriunde va fi contextul, o sa zic la infinit chestia asta pentru cei ca nu au vazut pe unde am postat, asta este, nu poti schimba natura umana, realitatea oricat ai vrea.
O sa-mi schimb parerea cand s-o schimba natura umana.
Nu trebuie nici un studiu, uite-te in jur.
De cand e lumea fizicu a facut minuni. Femeia nu domina barbatu ca e desteapta peste medie si cu caracter, domina ca e frumoasa, unele-s scorpiile scorpiilor si aia le stau la picioare.
Uite-te si in istorie, s-au dat razboaie pentru femei, s-au duelat riscandu-si viata. De ce? Ca erau destepte si cu caracter? Nu, ca erau frumoase foc. Nici nu prea aveau cum sa fie prea destepte ca unele nici la scoala nu se prea duceau mult.
Uite la mita biciclista din perioada interbelica la noi, o simpla fata de la tara fara carte care doar trecea cu bicla pe drum si toti smecherii de la terase se holbau la ea, si rezultatu? A ajuns si pe la rege mi se pare, si i s-a facut cadou o cladire cu 2 etaje prin centrul Bucurestiului.
Da pe Youtube despre ea.
Si bunicii "aoleu bunica-ta era de o frumusete, eram topit...", sau "bunica-tu era un barbat frumos de se invartea dupa soare, ma mandream cu el". Nu pomenea de inteligenta si caracter (ce dracu inteligenta ca aveau 4 clase sau erau analfabeti, si ce caracter, ca batea bunicu la bunica de multe ori ca la fasole dupa un timp).
Petre Roman de ce si-a luat femeie mai tanara? Sau Putin? Si altii.
De ce baietii bine sunt asaltati de 50-70 % din fetele din liceu? Unii-s niste nenorociti si aroganti, si nu conteaza.
Asta se stie, si asa a fost de zeci de ani.
De ce se zice ca femeile-s materialiste? Tu crezi ca barbatii se lasa dezbracati de bani ca-s ele destepte si cu caracter? Nuuu, ca-s frumoase foc, de aia.
Ca o materialista din start n-are caracter.
Si cand s-a zis asta, s-a generalizat, deci is fff multe cazuri. Sunt f multe materialiste pentru ca-s f multi care le dau bani pentru cum arata.
Nu are nici o legatura cu mine, desi are si cu mine, alea 2-3-4 care ma placusera, plus zeci de din aia pe invers care ma placusera, TOTI dar absolut toti au zis ca le-a placut cum arat! Ca dupa aia au vazut ei si ce zic pe gura, e alta.
Ca nu le-am placut eu pe alea, e altceva.
Deci hai sa lasam vrajelile ca nu tin, ti-am dat studiu pe realitate mai sus.
Si cate alte exemple, prietenu meu alfa a rupt la femei toata viata din cauza fizicului, aruncau ochii la el inainte sa afle ce destept o fi si ce caracter are!
Si alalaltu programatoru oricat de cuminte e, destept, caracter si bani, CUCU, nu stie ce e aia femeie, ca nu l-a bagat nici una in seama, ca na...arata cum arata.
Ăștia nu au viata în ei,nu știu sa socializeze, nu iasă afara din casa nu vb cu nimeni,primesc Bellini de la tot orașul și astfel te jignesc virtual ca atât pot,eu mam văzut cu uni real tari în gura,dar erau băieți cumsecade,asa se descarcau ei, înainte era lumea mai buna, acum e atâta ura în România, frustrări, invidi, critici, judecați
Bine, pe mine nu m-au insultat, doar ca unii nu pricep oricate evidente argumente verificabile oricand le-ai aduce.
E ca si cum ii arati ca TV-u nu merge fara curent si ca logic nu are cum, si ei tot nu pricep.
De fapt cred ca ei la nivel inconstient nu accepta problema, ca precis fraieri nu sunt, mai ales Rozenn care pune destule intrebari inteligente, discuta serios si asa mai departe, nu face misto, nu insulta, e un user foarte serios.
Deci hai sa fim seriosi.
1RealSoul întreabă: