Pai cum adica? Dezvolta!
Du-te si te culca baiete, ca numai prostii si aberatii scrii!
Nu stiu de ce spui tu ca sunt aberatii! Eu am spus ca parintii nu ar trebui sa isi idoctrineze copiii cu si sa ii bage in frica pe motiv religios! Nu am dreptate
Explica-mi de ce imi tot notezi raspunsurile cu nefolositor și eronat! Eu ti le-am notat pe drept, nu mi-ai oferit niciun răspuns bun și numai nimicuri ai scris!
Pentru ca asa sunt: total nefolositoare si incorecte.
Ale tale sunt nefolositoare, nu ale mele si nici nu ma mira, la ce cap si creier mic ai tu
Du-te mai baitel si te culca, ca numai aberatii si diotenii scrii aici.
Asa cum ti s-au inchis ocnturile anterioare asa ti-l vom inchide si pe asta.
Mai femeie care are un cap mic si iq sub 50 eu iti repet, invata sa scrii corect romaneste sau nu mai sarii cu gura sa vorbesti din Australia aia pe un forum din Romania ca habar nu ai de nimic! Si pentru informatia ta daca as mai avut conturi nu mi-as mai fi facut pentru ca m-as fi prins cum sta treaba pe acest site! Dar tu nu cu creierul ala minuscul nu ai cum sa intelegi! Sper ca vezi acest mesaj si taci din gura ca nu stii nimic
Ce chestie, ai mei mi-au spus toate astea si nu m-a interesat niciodata. Nu sunt credincios sau religios si am ajuns binisor. Deci stai linistit ca nu moare nimeni.
In plus, "tarile civilizate din vest"? Iti e rau? Cum sa pui "civilizat" si "vest" in aceeasi proportie?
Adunătură de TALHARI! Spania, Portugalia, Franța & Anglia FARA coloniile din Africa, Asia sau America de Sud erau săraci rupți în c#r!
A. stai ca am uitat de Belgia & C#rLanda *( Olanda ) pentru susținătorii LGBT!
Bogăția Europei de Vest sta 200 % in exploatare, sclavie & HOTIE!
"Nu poti sa ii spui unui copil ca va ajunge in iad daca vrea sa isi schimbe sexul deoarece el pur si simplu nu se simte bine in pielea lui"
Cu partea asta nu-s de acord. De ce sa nu fie in regula? Si ce daca sunt cateva tari vestice unde o poti face legal? Vestul e infailibil? Fix retorica asta e folosita de rusofili ca argument impotriva occidentului...
Schimbatul de sex e o abominatie a modernitatii care va ajunge in acelasi cos de gunoi precum lobotomiile si sacrificiile umane. Tu crezi ca a-i baga in cap copilului teorii ale conspiratiei e un abuz mai mare decat a-i permite sa-si mutileze corpul permanent ca asa a vazut el pe Reddit? Eu n-am intalnit in viata mea in carne si oase un parinte care ar fi de acord cu asa ceva.
Cati ani ai mai omule? Asa de curiozitate. Și în câte tari " civilizate " ai trăit tu pana acum?
Masonii au atras dubii asupra lor pentru ca sunt o " gasca " discreta! Cam tot ce este discret și misterios atrage suspiciuni și " teorii "!
Ti se pare tie ca lumea de azi este una liniștită, libera și foarte democratica?
Ti se pare tie ca industria Pharma se tăvălește pe jos de grija și sănătatea noastră?
Vom ajunge pana la urma la distrugere și război mondial *( nuclear ) dacă unii demenți mai baga batul prin gard și provoacă!
Deci tu crezi ca ei au stat in spatele revolutiilor si razboaielor? Ce te face sa crezi asta? Care sunt teoriile tale?
Ei *( masonii ) + Iluminati * + alte organizații de care nici nu avem habar!
Pai războaiele crezi ca le-a făcut lumea de rand?
S-au trezit niște orășeni sau țărani intr-o dimineața și ce au zis...
- Hai ma sa ne războim cu aia din orașul sau satul vecin sa ma treacă vremea
Sa murim ca prostii ca nu avem ce face cu viata noastră, cu nevestele și copii! Pe bune?
În trecut *( evul Mediu) pana prin secolele 17 -18 războaiele erau strict pe motive teritoriale și acumulare de bogatii!
Începând cu secolul 19 și începutul erei industriale *( primele mașini cu abur ) a crescut producția industriala *( cea de arme, explozibili și muniție) s-a dezvoltat sectorul financiar *( bănci/ burse ) și războiul a devenit din chestie de orgolii politice O AFACERE! UNA profitabila!
Politicieni sprijiniți din umbra de organizații financiare și industriale cu interese de AFACERI provocau răscoale, revoluții & RAZBOAIE!
WallzRUp întreabă: