De ce? Esti femeie?
Nu. Pur și simplu arăți a prost cand esti misogin. Incerc sa te salvez de asta
Cand ai de a face cu pitipoance cu aere nejustificate, arogante, lipsa de educatie, caracter indoielnic, lipssite de empatie si umanitate clar e bine sa fii misogin.
Ce inseamna lipsite de empatie si umanitate? Si de ce urasti asta doar la femei cand lipsa empatiei e mai comuna la barbati?
Mi se pare mie sau el întreba exclusiv despre femei?
Te a deranjat așa tare ce am scris sau mi se pare? Poate te incadrezi și de aia
Nu știi ce este empatia? Trebuie sa explic așa ceva? Nu știi ce e aia umanitate? Trebuie sa explic?
Da, explica. Ce ai scris tu nu sunt trasaturi feminine, ci umane.
Daca o femeie nu suporta barbatii libidinosi, e misandra?
Nu înțeleg ce vrei mai exact cu discuția asta.
Misoginismul denotă lipsă de inteligență în orice circumstanță.
Totuși, hai să nu uităm că am ieșit dintr-o femeie, până la urma urmei.
Dacă ar fi să vorbim de faptul că i bagi tu aleia pu! e în gură, aia i altceva, și e perfect ok să-i umpli frigiderul când și-o cere.
In primul rand misandria nu ar exista daca nu ar exista misoginismul, e un raspuns la el.
Femeile au indurat mereu multe nedreptati si nu s-au intors impotriva barbatilor pana de curand. Inca sunt femei care au trecut printr-o gramada de lucruri si nu urasc barbatii, insa am prieteni care la 30 de ani inca urasc nu stiu ce colega din liceu ca au refuzat un suc.
Misoginismul e dat de IQ scazut, educatie proasta si misecuvism, misandria e o reactie traumatica.
Barbatii cand urasc femeile vor sa le ia drepturile, le agreseaza in toate felurile, le omoara. Misandria face glume despre chelii.
Nu e acelasi lucru.
Ma eu zic ca nu chist foarte misogin da putin misogin e ok cateodata distreaza te da doar putin misogin